Sunteti..

..un pasionat de tehnologie?

..sutinator open-source?

..manager IT sau administrator de rete?

..inginer IT pasionat?

..absolvent al unei facultat de profil informatic?

..student la informatica?

 

 

Participati la cursurile autorizate Red Hat si obtineti prima dumneavoastra certificare:

–          Red Hat System Administration I

Acest curs se adreseaza profesionistilor IT care sunt noi in lumea Linux si care vor sa-si dezvolte abilitati cheie in administrarea Red Hat Enterprise Linux. Pe parcursul cursului se vor introduce concepte despre administrarea in linie de comanda si folosirea uneltelor grafice si Web-based. La finalul cursului, studentii vor putea sa instaleze RHEL, sa configureze reteaua, sa administreze dispozitivele de stocare si vor avea cunostinete minime de securitate a sistemului.

–          Red Hat System Administration II

Acest curs se adreseaza specialistilor IT care doresc sa indeplineasca un job de Sistem Administrator full-time. Acest curs continua RH124 si pune la dispozitia studentilor cunostinte avansate despre administrarea de sistem. Se vor introduce concepte de troubleshooting, administrare avansata de dispozitive de stocare, LVM, controlul accesului si administrarea pachetelor.

–          Red Hat System Administration III

Acest curs este adresat administratorilor de sistem Linux cu experienta, accentul punindu-se pe dezvoltarea abilitatilor de administrare a serviciilor de retea si a securitatii acestora. Focusul este pus pe instalarea, configurarea si administrarea in mod sigur a serviciilor de DNS, WEB, SMTP si file-sharing, securitatea si monitorizarea acestora fiind si ele prezente pe parcursul celor 4 zile. La finalizarea cursului stundetii vor fi avut contact cu toate subiectele importante pentru examenele RHCSA si RHCE.