Sony Mobile Communications a anunțat Xperia™ Z4 Tablet, cea mai ușoară și subțire tabletă de 10,1 inci din lume2 . Xperia Z4 Tablet este o tabletă Android impresionant de puternică care livrează cea mai bună experiență de divertisment, grație celui mai luminos ecran 2K de 10,1 inci din lume, din rândul tabletelor de top, și duratei lungi de viață a bateriei (până la 17 ore de redare video).

“În continuarea succesului predecesorului său, ne-am dorit să integrăm toate caracteristicile pe care utilizatorii le-au apreciat cel mai mult la Xperia Z2 Tablet și să le accentuăm pentru Z4 Tablet”, declară Dennis van Schie, SVP of Sales & Marketing la Sony Mobile. “Utilizatorii apreciază în mod deosebit inovația atunci când poate aduce cu adevărat un plus de valoare în viețile lor, așadar am creat cu măiestrie Z4 Tablet și am luat în considerare fiecare aspect pentru a satisface chiar și cele mai exigente stiluri de viață. Subțire și ușoară, dar totodată incredibil de puternică, cu divertisment care iese din tipare și funcții inteligente pentru productivitate, Xperia Z4 Tablet este o tabletă extraordinară care se potrivește perfect în viața de zi cu zi a utilizatorului”.

Experiențe de divertisment îmbunătațite, oriunde te-ai afla

Xperia Z4 Tablet concentrează cele mai bune tehnologii și experiențe de top Sony pentru a se asigura că te vei bucura de divertisment în mișcare fără egal și fără compromisuri. Prevăzută cu cel mai luminos ecran 2K de 10,1 inci din lume, în rândul tabletelor de top, Z4 Tablet oferă o experiență de vizualizare superbă, chiar și în exterior, în lumina directă a soarelui, și îți permite să te bucuri de filmele preferate și clipuri video memorabile, cu o claritate de cristal, oriune dorești.

Imaginile de înaltă calitate merită un sunet pe măsură, prin urmare Xperia Z4 Tablet este prevăzută cu difuzoare audio frontale puternice, pentru un efect de sunet surround captivant. Când ești în mișcare și conectezi căștile, Xperia Z4 Tablet detectează tipul și stilul acestora și adaptează automat setările pentru un sunet optim.

Tehnologiile audio Sony de top te asigură că nu vei rata vreun sunet. Sunetul de înaltă rezoluție reproduce sunetele de frecvență înaltă în detaliu, pentru o experiență audio similară celei dintr-un studio. Tehnologia DSEE HXTM amplifică fidelitatea audio a pieselor până aproape de calitatea audio de înaltă rezoluție. Xperia Z4 Tablet dispune de tehnologia digitală de eliminare a zgomotului de fond, pentru acele momente în care este necesară blocarea zgomotului din mediul înconjurător. Pentru o experiență de redare wireless de calitate superioară, noul codec LDACTM transmite datele de trei ori mai eficient decât prin intermediul Bluetooth.

Xperia Z4 Tablet este prevăzută cu o cameră foto principală de 8MP, care include tehnologiile de top Sony, pentru capturi extraordinare în orice lumină. Camera foto frontală de 5,1 MP cu unghi larg este perfectă pentru selfie-uri și apeluri video, iar tu vei rămâne cu siguranță în cadru.

Continuă să te bucuri de jocurile tale preferate de pe PlayStation® 4, oricând ești acasă, cu PS4™ Remote Play3. Conectează Xperia Z4 Tablet la consola ta PS4 prin Wi-Fi și folosește controller-ul wireless DUALSHOCK®4 pentru a te asigura că nu ratezi niciun minut de acțiune, indiferent de camera în care te vei afla.

Pentru a continua distracția, toți utilizatorii Xperia Z4 Tablet vor avea acces la Xperia Lounge Gold, care aduce universul divertismentului Sony printr-o simplă atingere. Vei putea accesa concursuri și oferte exclusive, te vei număra printre primii care vor testa aplicații noi și care se vor bucura de cele mai recente filme, seriale TV și muzică, toate incluse pe dispozitivul tău.