Adaconi, unul dintre cei mai importanti distribuitori nationali de produse de papetarie, birotica si medii de stocare, a ales sistemeERP si BI de la Senior Software pentru o mai buna sustinere a dezvoltarii afacerii. Functionalitatile adaptate activitatii de distributie, structura modulara a aplicatiei ERP si solutia avansata de raportare si analiza a datelor s-au numarat printre factorii principali care au influentat alegerea companiei.

In calitate de distribuitor cu acoperire nationala, Adaconi avea nevoie de un sistem ERP performant, disponibil SeniorERP este un sistem ERP modular, ce permite adaugarea ulterioara de noi componente care sa sustina expansiunea companiei, iar specializarea sa pe verticala de distributie a avut o mare influenta asupra deciziei luate de manageri, alaturi de intuitivitatea si tehnologia de ultima generatie integrate in aplicatie.

“Am ales sa implementam SeniorERP pentru ca aveam nevoie de rapoarte prin care sa urmarim activitatea departamentelor companiei, care sa calculeze automat procentele de bonusare acordate agentilor si sa ne ofere o imagine clara asupra evolutiei stocurilor pe fiecare produs.”, a declarat domnul Mircea Neiconi, Director General Adaconi.

Dimensionarea corecta a stocurilor celor peste 4000 de produse comercializate de companie a reprezentat o conditie extrem de importanta in alegerea unui sistem ERP, in primul rand datorita sezonalitatii activitatii desfasurate, volumul vanzarilor crescand semnificativ in lunile august si septembrie. Cu SeniorERP, transparenta si disponibilitatea tuturor datelor companiei intr-un singur sistem favorizeaza corelarea stocurilor cu vanzarile, rezultand intr-un control mai bun al costurilor aferente si eliminarea efectelor negative ale cererii sezoniere.

Datele companiei vor putea fi interpretate mai usor cu SeniorVisualBI , sistemul de raportare ce permite efectuarea de analize doar prin drag&drog, cu minimum de cunostinte tehnice. Avand un sistem BI , managerii au posibilitatea sa monitorizeze, sa compare sau  sa analizeze in detaliu trenduri si particularitati ale indicatorilor afacerii. Modul vizual de prezentare a acestor informatii in BI favorizeaza luarea mai rapida a deciziilor, iar actualizarea lor permanenta permite depistarea in timp util a eventualelor nereguli aparute in evolutia indicatorilor.

Adaconi este o companie in plina dezvoltare din judetul Hunedoara, cu o cifra de afaceri de peste 6 mil. EUR si patru puncte de lucru situate in Hateg, Cluj, Bucuresti si Iasi, prin intermediul carora acopera cu succes distributia nationala. Printre brandurile distribuite se numara: Daco, Milan, Factis, Pensan, Rotrin, Memorex, Sony, Verbatim, Philips etc.

Pentru mai multe detalii, accesati www.SeniorERP.ro