Google anunță Digital Bootcamp, un program intensiv de training în marketing online, în parteneriat cu Uniunea Agențiilor de Publicitate din România, adresat studenților din București care vor să lucreze într-o agenție de digital de top.

Digital Bootcamp este un program gratuit, desfășurat între 21 și 26 Octombrie 2019 și reprezintă un training intensiv de marketing online, susținut de experți în domeniu. Cursurile se vor derula la Romexpo (Pentagon Events, intrarea C). Va fi o săptămână de cursuri intensive în fiecare zi, de la ora 8 la 18:00, care se va încheia cu un examen de Search Fundamentals sau Display advertising.

La finalul programului studenții vor putea beneficia de un internship de minimum 3 luni, cu posibilitate de angajare full-time sau part-time într-una dintre agențiile partenere Google, cele mai mari agenții de publicitate la nivel global.

Numărul de locuri este limitat. Înscrierea este deschisă până pe 16 Septembrie 2019 si se face la următoarea adresă: https://events.withgoogle.com/google-digital-bootcamp-2019/registrations/new/#