TCL își propune să ofere consumatorilor cea mai avansată tehnologie în materie de dispozitive inteligente și interconectate de uz casnic prin strategia AI x IoT

TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii jucători din industria TV la nivel mondial, își reconfirmă, la convenția Consumer Electronic Show 2021, statutul de lider de piață în materie de inovații tehnologice, sub dezideratul de a simplifica viața clienților săi prin produse inteligente care răspund proactiv nevoilor acestora.

Astfel, TCL prezintă, în premieră, la CES 2021 ultima generație de televizoare Mini-LED, QLED și 4K HDR, cele mai noi sisteme audio, precum și dispozitive de uz casnic inteligente și ușor de folosit.

În cele ce urmează, vă prezentăm, pe scurt, câteva produse din gama impresionantă pregătită de TCL pentru iubitorii de tehnologie, pentru adepții noului, al frumosului, și pentru toți cei interesați să-și optimizeze timpul prin soluții inteligente.

Televizoarele Premium Mini-LED, QLED și 4K HDR

În acest an, TCL introduce pe piață o serie nouă de televizoare Mini-LED, QLED și 4K HDR, care oferă o calitate incredibilă a imaginii, revoluționând tehnologiile TV existente prin multitudinea de caracteristici noi înglobate. Având un design excepțional, care se pliază și răspunde preferințelor de consum ale generațiilor actuale, noile serii promit să ia cu asalt piața internațională.

Pentru Europa, TCL își propune ca la finalul primului trimestru din 2021 să pună la dispoziția tuturor iubitorilor de TV & tehnologie ultima generație de televizoare 4K Mini-LED, care transformă experiența de vizionare și cea de video-gaming. Noul model de televizor este rezultatul direct al devotamentului TCL față de dezvoltarea tehnologiei Mini-LED Display.

Inovațiile nu se opresc aici. TCL va lansa și un nou televizor 4K QLED, care încorporează cea mai avansată tehnologie Quantum Dot Display, într-un pachet ce asigură un standard deosebit de calitate și divertisment ca parte a unui stil de viață inteligent și interconectat.

În ceea ce privește televizoarele 4K HDR,  TCL va lansa în acest an un nou televizor din această serie, care va cuprinde cele mai noi actualizări în materie de audio și video, respectiv Dolby Vision și Dolby Atmos, pentru experiențe de vizionare inegalabil de detaliate și o calitate uluitoare a sunetului.

Mai multe detalii vor fi oferite în momentul lansării oficiale a produselor în Europa, programate în prima parte a anului 2021.

Dispozitive audio excepționale

TCL lansează pe piață noul Soundbar – TS8132 care satisface cu ușurință cerințele audio ale celor mai pretențioși consumatori, ridicând cu mult ștacheta produselor de home entertainment. TS8132 încorporează tehnologia Dolby Atmos, utilizând o configurație de canal de tip 3.1.2, cu o putere audio de maximum 350W.

Oferă o experiență audio de neuitat, intensificând claritatea și inteligibilitatea dialogului, și plasează orice utilizator în mijlocul acțiunii cu ajutorul canalului central dedicat și al efectelor impresionante acționate prin cele două canale verticale și prin subwooferul wireless. Mai mult, TS8132 are și opțiunea Chromecast și funcționează impecabil și prin comenzi vocale, inclusiv prin intermediul aplicațiilor precum Google Assistant, Apple AirPlay și Amazon Alexa.

Dispozitive mobile de ultimă generație

La conferința de presă a CES 2021, TCL Communications a anunțat lansarea mai multor produse mobile de ultimă generație, cu aplicabilitate mare într-o arie largă de domenii, special gândite pentru a veni în sprijinul consumatorilor.

Astfel, TCL a aduce pe piață prima pereche de ochelari inteligenți, Wearable Display glasses, seria de smartphones TCL 20, prima tabletă TCL cu tehnologia NXTPAPER, tableta TCL TAB 10s, căștile wireless premium MOVEAUDIO S600 și dispozitivul de urmărire special dedicat animalelor de companie MOVETRACK.

O altă dovadă a ecosistemului tehnologic pe care TCL își propune să-l realizeze este efortul companiei de a dezvolta și implementa în mod rapid, eficient și calitativ sistemele de redare audio-video interconectate cu anumite modele de telefoane din seria de smartphones TCL 20, cu tablete, televiziuni și calculatoare.

Dispozitive inteligente de uz casnic

TCL este partenerul de încredere pentru toți cei care își doresc un cămin inteligent care să funcționeze prin aparate smart, menite să aducă plus valoare calității vieții și bucurie în utilizare. Vă prezentăm lansările de produse de uz casnic marca TCL care vor deveni un #must în casele tuturor în viitorul apropiat.

Aer Condiționat

Noul TCL-Ocarina se poate conecta la orice smart TV, telefon și dispozitiv compatibil, prin aplicația TCL Home App sau prin Google Assistant. Utilizatorii pot activa și controla aerul condiționat de la distanță, facilitând pornirea și oprirea acestuia, precum și ajustarea vitezei de rulare și a temperaturii, în funcție de preferințele zilnice.

Tehnologia încorporată în sistemul de aer condiționat al TCL Ocarina face ca aerul să circule în mod natural, conferind o senzație asemănătoare cu o briză plăcută și confortabilă. Caracteristica Deep Clean (Curățare Profundă) oferă cele mai avansate opțiuni de spălare, uscare și igienizare a aerului, fiind clinic demonstrat că asigură îndepărtarea germenilor, a prafului și poluării. De notat că TCL Ocarina este un dispozitiv care are și capacități de auto-curățare, garantând maximum de confort în utilizare și întreținere. În egală măsură, este eco-friendly, nu consumă multă energie și oferă siguranța unui standard de aer interior întotdeauna proaspăt, curat, verde.

Mașină de Spălat

X10, cea mai nouă serie de mașini de spălat marca TCL, se bucură de maximum de conectivitate prin aplicația TCL Home App. Ciclurile de spălare pot fi setate prin Wi-Fi și sunt complet adaptabile, fiind ușor de personalizat ca durată și volum.

Utilizatorii au la dispoziție o multitudine de programe de spălare care acoperă întreaga gamă a tipurilor de materiale care necesită curățare. În plus, mașina de spălat TCL X 10 are capacitatea incredibilă de sortare a rufelor prin încărcătorul frontal și cel superior. Astfel, consumatorii pot spăla, de exemplu, haine de copii sau rufe de mici dimensiuni în unitatea superioară și haine de adult, de la medii la mari, în unitatea frontală, obținând o experiență de curățare mai igienică. Echipate cu un motor de tip DD, ambele unități pot rula simultan, dar și separat, în funcție de preferințe și nevoi. În plus, datorită conectivității Wi-Fi, utilizatorii au capacitate de control a dispozitivului 24/7, iar TCL X10 poate fi controlată simplu, sigur, ușor, de la distanță, în orice moment, prin aplicația TCL Home App.

Frigider

C470, cel mai nou frigider TCL, aduce distracția și voia bună în bucătăria ta, prin ecranul smart LED de 21.5-inch, special gândit pentru a transforma produsul într-un element de referință al casei tale.

Frigiderul este preîncărcat cu recomandări de rețete, pagini de media, o tablă pentru desenat / scris și multe alte surprize. Una dintre acestea este caracteristica Power Cool care poate răci orice băutură în doar cinci minute, iar alta este Power Freeze care poate congela carnea în zece minute. Mai mult, garnitura ușii de la frigider este prevăzută cu un strat de protecție împotriva prafului, care are un agent antibacterian în interior.

Purificator de Aer

Breeva A3 este cel mai nou purificator de aer de la TCL care dispune de caracteristica “Breeva Shield”, un scut compus din lumină UV-C și ionizator, special gândit pentru a se lupta cu bacteriile și cu microbii care circulă în aer.

Are un sistem de filtrare în trei etape, care rezolvă orice problemă olfactivă legată de praf, polen, fum sau miros de animale.

Este soluția ideală pentru spații de până la 32 m² și poate igieniza 270 m3 de aer pe oră. În plus, are senzori care măsoară calitatea aerului, iar pe timp de noapte este silențios, caracteristica Ultra Quiet sleep mode și cea de display off îi ajută pe utilizatori să doarmă liniștiți, bucurându-se de aer de calitate 24/7.  

Aspirator

Aspiratorul TCL, Robot Vacuum Cleaner, este deosebit de subțire ca design, înalt de 70mm și ușor de folosit pe sub aproape orice tip de mobilă. Trece cu ușurință peste praguri de cameră de peste 20mm și nu se blochează atunci când întâlnește un covor mai gros sau trepte mai mici. Unicitatea lui constă în faptul că înglobează un sistem avansat de senzori care sunt curăță casa în mod inteligent și eco-friendly.

Lansările fac parte din strategia AI x IoT a TCL, realizate sub deviza #ExperienceMore, prin care TCL prezintă cele mai noi echipamente dotate cu inteligență artificială (AI) și dispozitive de zi cu zi, dotate cu senzori (IoT,) într-o gamă largă și impresionantă de oferte.

Pentru a descoperi mai multe despre TCL și lansările de la CES 2021 accesați: https://www.tcl.com/ces2021.html .

Producătorul atrage atenția că este posibil ca designul, funcționalitățile și disponibilitatea în stoc a produselor să difere în funcție de țară / regiune.