Solutiile de colaborare si comunicare Microsoft oferite in model Software-as-a-Service ofera acum accesul clientilor la solutii care ar necesita investitii initiale importante in hardware, software si servicii de implementare. Solutiile Microsoft se bucura de un nivel ridicat de securitate si flexibilitate, cu posibilitatea integrarii infrastructurii deja existente la client cu serviciile online.

Office 365 reuneste toate serviciile de productivitate ale Microsoft disponibile in Cloud intr-un pachet sigur, fiabil si flexibil: Exchange Online, Sharepoint Online, Office Web Apps, Office Professional Plus.

Sigur. Fiabil. Convenabil. Puternic. Office 365 este cea mai buna modalitate pentru tranzitia firmei in mediul Cloud si cresterea productivitatii companiei dumneavoastra.

Marti, 8 mai 2012 – 10:00 AM  Intrunire virtuala online 

Pentru inscriere

Pentru a va putea inscrie, veti avea nevoie de un Windows Live ID. Profilul dvs de vizitator pe site-urile Microsoft.com este corelat cu contul dvs Windows Live ID. Daca nu aveti un astfel de cont, va puteti crea unul chiar acum: click aici →