Peste 50.000 de produse de pe elefant.ro vor avea prețuri reduse cu procente între 40 și 86 la sută în perioada 15-18 august 2013. Reducerile se vor aplica la cărți, eBooks, jucării și produse vestimentare.

Sărbătorim alături de clienții noștri Sfânta Maria și venim în întâmpinarea lor cu promoții extraordinare, din seria care ne-a consacrat drept magazinul online cu cele mai bune prețuri. Reducerile pe care le oferim sunt un efort pe care îl depunem pentru a crește confortul și experiența pe site a clienților noștri. Pentru aceasta campanie am oferit discounturi semnificative pentru aproximativ 50.000 de produse. Urăm “La mulți ani!” tuturor sărbătoriților și vă așteptăm pe toți pe elefant.ro cu prețuri irezistibile“, spune Ana-Rita Da’Ros, director ecommerce la elefant.ro.

Potrivit calculelor elefant.ro, de la înființarea magazinului online și până în prezent, campaniile de reduceri au ajutat cumpărătorii să economisească aproape 12 milioane de lei.

La începutul acestei săptămâni, elefant.ro a anunțat introducerea în ofertă a unei noi categorii de produse – fashion – ce include momentan peste 3000 de articole de vestimentație, încălțăminte și accesorii pentru femei și bărbați. Noua categorie funcționează în versiunea de beta testing, urmând ca lansarea oficială să aibă loc într-un interval de 2-4 săptămâni.

De asemenea, elefant.ro a intrat și pe piața de asigurări auto, oferind tuturor clienților săi posibilitatea să-și încheie online o poliță RCA, acum cu reducere de 5% până în data de 24 noiembrie 2013.

În perioada următoare, elefant.ro va continua politica de diversificare a paletei de produse, transformându-se astfel din cea mai mare librărie online în mall-ul online al familiei tale.