Ymens, primul broker de cloud din România, anunță numirea lui Costin Matache în poziția de Director General.

Începând cu data de 2 iunie, Costin Matache va fi responsabil de dezvoltarea strategică și operațională din cadrul Ymens, având ca principal obiectiv consolidarea poziției companiei de lider local pe piața de cloud din România. Noul Director General va coordona totodată implementarea strategiei de cloudsourcing în deservirea IMM-urilor, companiilor mari și instituțiilor publice prin soluții cloud moderne și servicii adiționale.

Noul Director General Ymens va continua astfel dezvoltarea portofoliului de soluții de cloudsourcing lansate la începutul acestui an în scopul extinderii companiei atât la nivel regional, cât și local. Un obiectiv important îl va reprezenta și accesarea de noi oportunități la nivelul administrațiilor publice prin intermediul soluțiilor de cloud guvernamental.

Astfel, Costin Matache va asigura evoluția sustenabilă a companiei Ymens în același ritm din ultimii ani și va contribui, prin inovație, la dezvoltarea mediului de business din România.

“Inovația este un element esențial în strategia noastră, iar tehologia cloud, un segment despre care se spune că este viitorul industriei IT, ne oferă oportunitatea continuă să inovăm. Costin Matache se alătură Ymens într-un moment important pentru noi, la scurt timp după lansarea portofoliului de soluții inovatoare de cloudsourcing și vine cu o experiență amplă care va aduce valoare echipei. Costin are astfel o contribuție importantă în misiunea noastră de a continua să creștem adopția de cloud în beneficiul mediului de business din România.”a declarat Bogdan Padiu, CEO Teamnet Group.

Costin Matache are o experiență de peste 12 ani în industria IT, deținând poziții cheie de management în multinaționale precum IBM sau ING România. În ultimii 7 ani, Costin și-a dezvoltat cariera în cadrul IBM România, unde a evoluat în diferite poziții de management la nivel local și regional, de la Core Consulting Leader sau Global Business Services Leader până la poziția de Application Management Services Leader pentru Europa de Sud-Est.

Odată cu transformarea Ymens în primul broker de cloud din România, Bogdan Balaci acceptă începând cu data de 16 iunie o nouă oportunitate profesională într-o nouă industrie dinamică și cu potențial de creștere în regiune.

 ”Cred cu adevărat că tehnologia cloud este un motor al dezvoltării economice și al inovației. Ymens are un rol important în această evoluție, fiind singura companie din România care oferă o platformă cloud de soluții și servicii de business. Sunt încântat să mă alătur echipei Ymens și să contribui astfel la realizarea obiectivelor ambițioase de business ale companiei, precum și la dezvoltarea unui domeniu IT dinamic, cu impact puternic în ecosistemul de afaceri românesc.”, a declarat Costin Matache, Director General Ymens.