SEQR, soluţia care permite plata cu smartphone-ul, este disponibilă acum şi pentru achiziţionarea de produse de pe PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT şi electronice din România.

După finalizarea coşului de cumpărături, clientul trebuie să selecteze opţiunea de plată SEQR, să scaneze codul QR de pe ecranul monitorului prin intermediul aplicaţiei şi să valideze operaţiunea cu codul său PIN. După aprobarea tranzacţiei, are chitanța salvată pe telefonul mobil şi accesibilă mereu. Utilizatorul nu trebuie să introducă sau să trimită nicio informaţie legată de plată sau detaliile personale, procesul de cumpărare simplificându-se astfel semnificativ.  Aplicaţia poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play.

“Soluţia de plată “mobile wallet” SEQR reprezintă un pas important în eCommerce iar PC Garage se bucură să fie primul magazin online din România care oferă acest serviciu clienţilor săi. SEQR este un proiect inteligent, care îi va ajuta pe clienţii noştri să economisească timp preţios şi suntem încă de acum convinşi de succesul colaborării Seamless-PC Garage”, a declarat Marius Ghenea, Preşedinte Grup PC Garage.

SEQR a fost lansată în octombrie 2013 în România împreună cu GarantiBank, prima instituţie financiară care pune la dispoziţie această facilitate clienţilor săi. SEQR este cea mai sigură soluţie de pe piaţă deoarece nu transferă niciodată informaţii confidenţiale între client şi comerciant. Aceasta conectează contul bancar al clientului cu casa de marcat sau cu platforma online de plată a comercianților prin intermediul unui cod QR. Locaţiile în care se poate plăti cu SEQR sunt afişate pe seqr.com.