Astăzi, în timpul livestreamului evenimenului Product Premiere 2022, președintele și CEO-ul AMD, Dr. Lisa Su, alături de echipa executivă AMD, au anunțat noi produse care oferă productivitate, creare de conținut și experiențe de gaming la cel mai înalt nivel. În timpul livestream-ului, AMD a evidențiat peste 30 de produse AMD noi, inclusiv:

  • 20 de procesoare noi AMD Ryzen 6000 Series: Construite pe arhitectura de bază „Zen 3+” de 6 nm și care includ grafică AMD RDNA 2 pentru cea mai rapidă experiență Ryzen vreodată, noua gamă include Ryzen 6000 U-Series pentru o combinație perfectă de performanță și eficiență în notebook-uri subțiri și ușoare, iar procesoarele mobile Ryzen 6000 H-Series pentru cele mai performante laptopuri.
  • Procesorul pentru desktop Ryzen 7 5800X3D: procesorul desktop AMD Ryzen™ 7 5800X3D oferă primele procesoare AMD Ryzen cu tehnologia AMD 3D V-Cache™ pentru a oferi experiențe de gaming incredibile. Construit de arhitectura de bază „Zen 3”, procesorul desktop Ryzen 7 5800X3D este cel mai rapid procesor de gaming din lume, oferind în medie cu 5% mai multă performanță în anumite titluri în 1080p cu decât concurența.
  • Cinci noi GPU-uri dedicate platformelor mobile AMD Radeon RX 6000M și noi GPU-uri mobile Radeon RX 6000S Series: Gama extinsă de grafică dedicate platformelor mobile, Radeon RX 6000M oferă performanțe epice în gaming pentru laptopurile premium de nouă generație. Noua linie de grafică mobilă Radeon RX 6000S este optimizată pentru a oferi performanță și eficiență energetică pe laptopurile ultra subțiri și ușoare.
  • Placile grafice pentru desktop Radeon RX 6500 XT și RX 6400: plăcile grafice pentru desktop AMD Radeon RX 6500 XT și Radeon RX 6400 sunt concepute pentru a genera experiențe incredibile de gaming în 1080p pentru cele populare titluri AAA și esports accesibile multor jucători.
  • Următoarea lansare AMD Adrenalin Edition: Include AMD Radeon Super Resolution, o nouă tehnologie de upscaling bazată pe drivere care deblochează nivelurile crescute de performanță cu imagini de înaltă calitate în mii de jocuri.
  • Portofoliul AMD Advantage actualizat și tehnologiile AMD „Smart”: Actualizările portofoliului de tehnologii inteligente AMD includ noile AMD SmartShift Max, AMD SmartShift Eco și AMD Smart Access Graphics pentru a aduce performanțe de top în gaming și o durată de viață mai lungă a bateriei laptopurilor AMD Advantage. AMD Advantage va continua să se extindă în 2022 cu peste 20 de noi modele de laptop.

De asemenea, AMD a oferit primele informații despre procesoarelor „Zen 4” de ultimă generație, construite pe un nod de proces de 5 nm și noul Socket AM5, care va oferi titulatura de lider privind performanța de neegalat a procesoarelor începând cu a doua jumătate a anului 2022.

Puteți afla mai multe despre noile produse Radeon Graphics de AICI și actualizările Ryzen de aici AICI.