Cu tehnologie de afișare premium și o serie de caracteristici pentru productivitate, noua gamă satisface până și cele mai exigente cerințe ale profesioniștilor

LG Electronics (LG) își propune să își consolideze poziția pe segmentul de monitoare premium cu noile modele Ultra prezente la CES® 2021. Concepute având în minte gamerii, artiștii digitali și profesioniștii din domeniul tech, cele mai recente monitoare din gamele UltraGear™, UltraWide™ și UltraFine™ oferă o productivitate superioară și experiențe de divertisment, fiind perfecte atât pentru acasă, cât și pentru birou.

Monitoarele de gaming LG UltraGear 2021

Cu afișaje Nano IPS 1 ms Gray-toGrey (GTG), noile monitoare de gaming UltraGear de la LG (modelele 27GP950, 32GP850 și 34GP950G) oferă o experiență de gaming imersivă. Toate cele trei modele din 2021 fac orice joc mai captivant prin viteza și imaginea de calitate, rezoluțiile ridicate și o gamă largă de culori (DCI-P3 98%).

Monitorul UltraGear 4K UHD de 27 de inci (modelul 27GP950) oferă o experiență rapidă și cursivă, refresh rate 144Hz, overclockabil la 160Hz. Suportă HDMI 2.1 Funcția Variable Refresh Rate (VRR) asigură imagini fluide și permite utilizatorilor să se bucure de gaming 4K de până la 120Hz atât pe PC, cât și pe ultima generație de console. Pe lângă performanța de gaming premium, 27GP950 dispune de calibrare hardware care permite ecranului Nano IPS să reproducă în mod fidel culorile.

Monitorul LG 32GP850 este un succesor demn al apreciatului model 27GL850 de anul trecut. Monitorul Nano IPS Quad High Definition (QHD) de 31,5 inci duce experiența de gaming la nivelul următor, utilizând un panou LCD cu un refresh rate 165Hz, overclockabil la 180Hz. Compatibil cu NVIDIA G-SYNC®, acest model UltraGear îi ajută pe gameri să se bucure mai mult de jocurile preferate, producând imagini bogate, fără grija efectelor de tearing sau stuttering.

Câștigător al premiului CES Innovation 2021, LG 34GP950G aduce jocurilor o experiență cinematografică de calitate mulțumită display-ului de 34 de inci, cu aspect ratio 21:9 UltraWide QHD Nano IPS, refresh rate de 144Hz (overclockabil la 180Hz). Acest monitor compatibil cu NVIDIA G-SYNC® ULTIMATE, cel mai înalt nivel de performanță G-SYNC certificat oficial de NVIDIA, pentru a oferi cea mai bună calitate a imaginii fără stuttering și tearing, precum și o experiență de joc mai imersivă.

În plus, modelele 27GP950 și 34GP950G sunt certificate VESA DisplayHDR 600, în timp ce monitorul 32GP850 acceptă HDR10 pentru jocuri dinamice. Fiecare model are un ecran cu finisaj mat, pentru a reduce reflexiile și un design circular atractiv pe carcasa din spate, care face parte din aspectul futurist și distinctiv al LG UltraGear.

Monitorul LG UltraWide 2021

Un alt model premiat la CES Innovation Award, monitorul curbat LG UltraWide 40WP95C este un centru de multitasking cu afișaj Nano IPS de 40 inci, rezoluție 5K2K UltraWide (5.120 x 2.160) și aspect ratio 21:9. Ecranul generos al monitorului poate ajuta la creșterea productivității utilizatorilor, permițându-le să vizualizeze și să rezolve mai multe task-uri. Acest lucru face ca display-ul să fie o alegere excelentă pentru creatorii de conținut digital sau pentru oricine desfășoară mai multe activități în mod constant. Calitatea imaginii uimitor de clară, cu o acoperire de 98% a spațiului de culoare DCI-P3 și 135% din spațiul de culoare sRGB oferă precizia necesară pentru cele mai bune detalii, în timp ce suportul pentru standard HDR 10 garantează performanțe HDR impecabile. LG UltraWide îndeplinește, de asemenea, cerințele de conectivitate ale profesioniștilor moderni, cu o serie de opțiuni, inclusiv Thunderbolt™ 4, care asigură simultan transfer rapid de date și livrare de energie printr-un singur cablu. Acest monitor este ergonomic, cu înclinare completă, înălțime și rotație ajustabile, care asigură un confort extins pentru fiecare utilizator.

Display-urile LG UltraFine OLED Pro

Cu o reproducere exactă a culorilor și o calitate remarcabilă a imaginii HDR și SDR, Display-ul LG UltraFine OLED Pro (modelul 32EP950) este o soluție ideală pentru profesioniștii din industria creativă, cum ar fi artiștii care produc efecte vizuale și cei care lucrează în studiouri de film sau de animație. Ecranul OLED auto-emisiv oferă monitorului 4K de 31,5 inci un contrast de 1.000.000:1.

Display-ul LG UltraFine OLED Pro livrează fidelitatea culorilor cerută de artiștii digitali datorită display-ului OLED 4K de 10 biți și a LG Calibration Studio. Soluția de calibrare hardware de la LG permite utilizatorilor să facă ajustări directe pentru a asigura cel mai înalt grad de precizie și consistență a culorilor. Pentru conexiunea cu o gamă largă de dispozitive, monitorul are numeroase porturi: un USB de tip C cu încărcare de 90 W, două DisplayPort, unul HDMI și trei USB.

„De la experiență imersivă de gaming până la productivitate și performanță la nivel profesional, monitoarele de ultimă generație LG au tot ce este necesar pentru a satisface nevoile celor mai exigenți consumatori de astăzi”, a declarat Jang Ik-hwan, senior vice president și head of the IT business unit al LG Electronics Business Solutions. „Poziția noastră de lider în segmentul monitoarelor premium este sustenabilă doar prin inovarea continuă cu diverse caracteristici noi concepute atât pentru clienții actuali, cât și pentru cei noi.”

Monitoarele LG 2021 Ultra vor fi expuse în standul expozițional virtual LG în timpul CES 2021 începând cu 11 ianuarie.

Specificații: