Nikon D810 – aparat foto pentru profesioniști, pentru fotografii care știu ce vor de la un DSLR și care cer maximul de calitate de la fotografiile lor. Henri Cartier-Bresson a spus că poți face poze cu orice, chiar și cu o cutie de chibrituri, dar el alege să folosească ce este mai bun. Iar Nikon D810 livrează cea mai bună formă pentru cele mai valoroase fotografii, atât timp cât fotograful le imprimă propriile sale valori.

În acest moment, în mijlocul verii, F64.ro „încinge“ situația oferind în premieră în România cea mai bună tehnologie de la Nikon pentru cei mai exigenți fotografi. Talentul nu are margini dar aparatura are, astfel că D810 le permite fotografilor să nu fie limitați de tehnică.

„F64 și-a dovedit calitățile până acum. Nu este doar un magazin de desfacere unde vii, vezi și cumperi, ci este un mediu în care primești sfaturi, ești îndrumat pentru a face cele mai bune alegeri. Astăzi, anunțăm că Nikon D810 este disponibil. Reușim să îl oferim fotografilor interesați în același timp cu lansarea oficială mondială“, a declarat Adrian Ionescu, product manager F64.ro.

Aparatul Nikon D810 este disponibil la prețul de 14.999 lei. F64.ro l-a prezentat pe larg pe blog, mai multe informații găsiți aici: http://www.f64.ro/blog/2014/06/26/lansare-nikon-d810/