Echipa de conducere a firmei QuickMobile , care a participat la evenimentul Consumer Electronics Show 2013, ce a avut loc in perioada 7 -11 ianuarie a.c. in Las Vegas, SUA, face un bilant al celor mai reusite produse care au fost prezentate, care se constituie in acelasi timp si in recomandari:

1. Sony Xperia Z — un telefon de mare clasa

Cu un design hyper-elegant, un display de 5 inch, cu rezolutie de 1080p si o camera foto de 13 megapixeli, Sony Xperia Z rezista chiar si la scufundarea in apa.

2. O tableta de zile mari de la Panasonic

Deja numita “tableta 4K”, cu sistem de operare Window 8, extrem de portabila, are o rezolutie extraordinara pe un display IPS de 20 de inch, 3820 pe 2560 pixeli, ce o face ideala pentru utilizatorii din industriile creative.

3. Vizio — cea mai buna tableta cu AndroidEste una din primele device-uri Tegra 4 din lume, are un display excelent de 10 inch si 300dpi care il egaleaza pe cel al lui Nexus 10, este foarte usoara si ruleaza sistemul de operare Android.

4. Primul drive USB 3.0 de 1TB

Kingston a introdus primul aceasta mica minune, care parea de neimaginat in urma cu cativa ani.

5. Incarcatorul wireless pentru telefoane mobile

Sustinut de Wireless Power Consortium, permite incarcarea fara fir a mobilului tau. Il asezi numai pe o suprafata de incarcare si el se incarca singur.

In scurt timp, pe baza unor acorduri incheiate deja la CES 2013, QuickMobile va introduce in reteaua sa nationala de magazine din mall-urile cele mai importante din tara, in reteaua de hypermarket-uri Real, precum si in magazinul virtual www.quickmobile.com, o parte din aceste noutati absolute ca si si multe altele ce se vor constitui in surprize, credem placute, pentru toti utilizatorii din Romania.