• Numărul total de vouchere vândute în campania Tazz Bank Friday a fost de 22,904.
  • Orașele în care s-au cumpărat cele mai multe vouchere au fost: București, Cluj-Napoca, Timișoara.
  • 80% dintre clienții care au comandat de Black Friday au abonament Genius.
  • Cele mai multe vouchere achiziționate de către același utilizator au fost în număr de 45.

Campania Tazz de Black Friday a avut loc între 11 și 13 noiembrie, iar în primele 20 de minute din momentul lansării ofertei pentru toți utilizatorii au fost achiziționate peste 5000 vouchere. Campania a avut la bază un mecanism tip investiție, întrucât utilizatorii și-au achiziționat vouchere în valoare de 100 de lei cu discounturi de până la 80%, pe care le pot utiliza până la finalul anului la restaurantele și magazinele partenere din aplicație. Dintre clienții care au comandat de Black Friday de pe Tazz, 80% au abonament Genius.

Cele mai vândute vouchere din Tazz Bank Friday au fost cele cu reduceri între 50%-80%. În primele 10 minute, s-au vândut 71% dintre voucherele cu reducere de 80%, în timp ce în prima oră de promoție, s-au vândut:

  • 91% dintre voucherele cu reducere de 80%;
  • 72% dintre voucherele cu reducere de 70%;
  • 52% dintre voucherele cu reducere de 60%,
  • 51% dintre voucherele cu reducere de 50%.

Utilizatorii care dețin un abonament Genius au beneficiat înainte cu o zi, pe 10 noiembrie, de acces la o ofertă exclusivă: 2000 de vouchere în valoare de 100 lei, scoase la vânzare la prețul de 50 de lei. Acestea au fost epuizate în doar 20 de minute. Așadar, pe 11 noiembrie, Tazz a suplimentat oferta cu încă 1000 de vouchere pentru abonații Genius, care au fost achiziționate în numai 40 de minute.

În medie, o persoană a achiziționat două vouchere de Black Friday. În urma statisticii, top 3 clienți Tazz Bank Friday au fost: un utilizator care a achiziționat 45 de vouchere de la 11 parteneri diferiți, urmat de 2 cumpărători care au cumpărat câte 31 de vouchere fiecare și, pe locul III, un cumpărător care a investit în 28 de vouchere.

Top cele mai căutate restaurante de Black Friday

În topul național al partenerilor care au vândut cele mai multe vouchere regăsim: Burger King, McDonald’s, Kaufland și Trenta Pizza. În Cluj-Napoca, cele mai multe vouchere au fost vândute de  Pablito, Kaufland și Artizan Pizza, în timp ce în Timișoara top 3 este format din: Kaufland, Sis Kebab și Dei Frati.Topul orașelor care au înregistrat cele mai mari vânzări de vouchere este dat de: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov și Iași.