Canon Europe, lider mondial în soluţii de imagistică, anunţă extinderea gamei de imprimante laser i-SENSYS  prin lansarea a şase noi modele : i-SENSYS LBP6780x, LBP7780Cx, LBP7100Cn, LBP7110Cw, LBP6310dn şi LBP7210Cdn.

 

De asemenea, Canon anunţă posibilitatea de imprimpare direct de pe dispozitivele mobile pentru gama i-SENSYS o dată cu lansarea aplicaţiei Canon Mobile Printing pentru iPad şi iPhone. Aceasta oferă o imprimare accesibilă a documentelor, inclusiv a fişierelor PDF, a paginilor web şi a imaginilor din reţea de pe iPhone şi iPad şi va putea fi descărcată din Apple App Store™.

 

Canon îşi extinde gama de imprimante laser i-SENSYS ‘LBP ADVANCE’ prin lansarea modelelor LBP6780x şi LBP7780Cx, care oferă un plus de performanţă, încredere şi securitate. Noile dispozitive extind gama  Canon i-SENSYS MEAP şi oferă viteze de imprimare superioare. LBP6780x este o imprimantă alb-negru cu o viteză de imprimare de la 40ppm în timp ce noul model i-SENSYS LBP7780Cx, o imprimantă color, oferă 32ppm atât alb-negru cât şi color. Ambele imprimante sunt dotate cu un ecran LCD cu 5 linii pentru uşurinţa în utilizare şi capacitatea de selectare a opţiunilor prin intermediul platformei Canon uniFLOW.

 

Noile imprimante i-SENSYS aduc o integrare simplificată cu dispozitivele din portofoliul extins pentru birou al Canon, inclusiv pentru gama imageRUNNER ADVANCE. Funcţionalitatea MEAP încorporată vine și cu acces la platforma Canon uniFLOW, oferind funcţionalitate în cadrul companiei.

 

Managementul simplificat în procesul de imprimare de care beneficiază modelele LBP6780x şi LBP7780Cx oferă și un plus de rapiditate. Serviciul eMaintenance le permite furnizorilor să administreze de la distanţă şi să verifice statusul consumabilelor, să folosească măsurători şi să îmbunătăţească şansele unei reparaţii cu diagnosticarea de la distanţă. iW MC oferă multiple up-grade-uri de firmware şi aplicaţii. Cele două modele deţin cele mai noi standarde în materie de securitate şi conectivitate, cum sunt Gigabit Ethernet, IP Sec şi IEEE802.1x.