Anul acesta s-a organizat prima ediţie a competiţiei “Top Corporate Blogs”, competiţie iniţiată de cei mai cunoscuţi şi mai apreciaţi bloggeri şi consultanţi de social media din România. Concursul s-a desfăşurat on-line şi a cooptat publicul larg, care a putut nominaliza cele mai interesante şi mai atractive bloguri de companie, produse, servicii şi brand. Astfel, publicul a nominalizat 17 bloguri de companie din arii de activitate diferite, care au fost mai apoi punctate de un juriu specializat.

Blogul F64 a fost declarat câştigător al titlului de cel mai bun blog de companie din ţară la categoria “Blog Corporate Gold”:

“Ne bucură nespus acest titlu pe care compania noastră l-a obţinut şi  apreciem iniţiativa unei astfel de competiţii.  Cred că această desemnare se datorează deopotrivă eforturilor noastre şi comunităţii de fotografi din România, care contribuie activ la conţinutul  blogului F64. În prezent avem cel puţin 100 de autori de content, toţi  fotografi profesionişti care prin materialele lor transformă blogul într-o autentică sursă de informare privind evoluţia tehnicii fotografice şi a ultimelor tendinţe în domeniu. Acest lucru este de altfel confirmat de cei peste 3000 de vizitatori care accesează zilnic blogul nostru”,  declară Simona Sambotin, Specialist Marketing F64.

Competiţia s-a desfăşurat pe blogul  www.manafu.ro  şi a stabilit următoarele criterii de evaluare: design-ul, frecvenţa actualizărilor, tipul de conţinut, relevanţa conţinutului şi creativitatea.

 

INFORMAŢII UTILE

Nominalizări TOP CORPORATE BLOGS 2013:

Sursa: http://www.manafu.ro/2013/03/incepem-jurizarea-la-top-corporate-blogs/