Allview, brandul autohton numărul 1 de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România demarează astăzi campania Black Friday cu oferte atrăgătoare, croite pe măsura nevoilor și bugetelor clienților aflați în căutare de reduceri. Platforma dedicată www.allviewbf.ro oferă 10 zile de reduceri.

„Pentru că ne place să credem că lucrurile bune nu vin niciodată singure, anul acesta de Black Friday am creat pachete destinate diferitelor tipologii de clienți. Fie că sunt în căutare de mai multă energie, aventură sau divertisment, fie că vor să-și desăvârșească stilul sau să-și eficientizeze activitatea la birou, clienții vor găsi în oferta Allview soluții tehnologice care să răspundă nevoilor lor”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Smartphone-ul P9 Energy, pregătit să răspundă cel puțin două zile neîntrerupte celor mai exigente provocări, va fi comercializat de Black Friday cu un cadou atractiv: cel mai nou produs ce poartă marca Allview, ceasul inteligent Allwatch, care oferă o săptămână de autonomie.  Acesta din urmă face pereche și cu X3 Soul Style, într-un pachet ce se adresează persoanelor pentru care tehnologia și stilul merg mână-n mână.

Primul smartphone rugged din portofoliul Allview, E3 Jump, le va aduce amatorilor de aventură un cadou pe masură: Visual 360°, cea mai cool cameră de acțiune.

Clienții care caută divertismentul indiferent unde s-ar afla vor putea alege de pe site-ul www.allviewbf.ro dintre tabletele Viva H1001 LTE și Viva 1001G, care vin la pachet cu câte o boxă S-tube. Alte două dispozitive care au tastatura inclusă, Wi1001N și Wi901N, le va aduce cadou utilizatorilor smartphone-ul 4G P5 Lite.

Pe lângă pachetele predefinite, clienții vor găsi pe www.allviewbf.ro reduceri la peste 30 de smartphone-uri și tablete. Mai mult, utilizatorii care au deja produse Allview vor putea comanda peste 50 de mii de accesorii cadou. Pentru acestea nu e nevoie de nicio achiziție suplimentară, ci doar de achitarea taxelor de transport.

Toți cei care doresc să descopere oferta completă Allview Black Friday sunt invitați să acceseze website-ul www.allviewbf.ro. Reducerile sunt valabile în limita stocurilor disponibile, până în 27 noiembrie inclusiv.

Produsele Allview se regăsesc de asemenea în numeroase oferte atractive la partenerii din retail și mediul online.