BITSoftware a lansat versiunea 2012.05 a sistemului integrat de gestiune a afacerii Socrate+, care vine cu îmbunătățiri și funcționalități noi în producție, în contabilitate sau în zona dispozitivelor HandHeld.
Astfel, companiile care operează platforme de depozitare produse petroliere sau chimice pot realiza și emite buletine de analiză direct din sistem și pot monitoriza eficient stocurile de produse lichide, la nivel de platformă, rezervor, client, stare stoc și contract. De asemenea, pot fi gestionate și tipărite direct din aplicație o serie de documente specifice pentru aceste companii, cum ar fi planul de operații, raportul de încercare, documente de pompare, etc.
În versiunea 2012.05 a soluției ERP furnizată de BITSoftware au fost dezvoltate sau completate funcționalitățile existente pentru  dispozitivele de tip HandHeld (Socrate+ este de acum integrat și cu dispozitivul “Symbol MC 9090”).
Socrate+ permite, de acum, și planificarea vânzărilor pe fiecare agent în parte, la nivel de lună sau trimestru calendaristic, astfel încât companiile să poată controla și optimiza activitatea departamentelor și a agenților de vânzări.
Totodată, a fost adăugată posibilitatea de a defini scheme contabile, bazate pe linii de buget şi mapate pe planul de conturi contabile. Sistemul permite introducerea de valori planificate la nivel de linii bugetare, societate și departament (centru de profit), cu posibilitatea de a preciza valuta pentru aceste valori. Companiile pot utiliza, de asemenea, noua funcţionalitate a Socrate+ ERP, care permite verificarea online a codului unic de identificare (CUI) a firmelor plătitoare de TVA în Uniunea Europeană.
Începând cu această versiune, companiile au la dispoziție un editor de rapoarte, cu ajutorul căruia se pot realiza versiuni diferite ale unui raport de către utilizator. Se pot stabili câmpurile care se tipăresc, ordinea, dimensiunea, fontul sau culoarea, se pot insera grafice sau imagini .