• Monitorul are o dimensiune de 27 inch și se potrivește în orice spațiu modern
  • EW2750ZL oferă conexiune MHL pentru dispozitivele mobile

BenQ, lider global în furnizarea de soluții de imagine și producătorul numărul 1 pe piața locală de videoproiectoare lansează monitorul cu ramă ultra-subțire EW2750ZL, de tip VA LED. Cu ajutorul monitorului, utilizatorii se vor bucura de un conținut media de cea mai bună calitate.

EW2750ZL are o dimensiune de 27” și o rezoluție nativă FULL HD 1920×1080 pixeli. Monitoarele din seria EW50 au un contrast nativ foarte înalt, de 3000:1 pentru imagini în culori profunde și clare, contractul dinamic fiind de 20Mil:1.

De asemenea, folosirea tehnologiilor LED și panelul cu AMVA+(E2E) oferă utilizatorilor o experiență vizuală deosebită prin culorile vii, negrul profund, contrastul mai mare şi detaliile fine, dar și un timp de răspuns foarte bun de doar 4ms GtG. În același timp, imaginile clare, pot fi vizualizate din orice unghi, având în vedere deschiderea de până la 178°/178°.

Designul său elegant ultra-subțire, cu ramă tip „slim bezel”, se potrivește în orice spațiu modern, fiind totodată un monitor cu o greutate de aproape șase kilograme.

Conexiune MHL pentru dispozitivele mobile                                                  

Modelul oferă conexiune MHL ce permite conectarea directă a dispozitivelor mobile prin MHL pentru a ușura navigarea pe internet, vizionarea filmelor și experiența de gaming, fără necesitatea de a mai porni un PC.

Experiența de cinema, în propria casă

EW2750ZL dispune și de modul Cinema, care se bazează pe o tehnologie exclusivă de procesare a culorilor de la BenQ. Cu acest mod, monitorul redă perfect conținutul video pentru ca cinefilii să aibă parte de o experiență cinematografică desăvârșită în propria casă.

Modelul oferă și o serie de funcții pentru îmbunătățirea calității imaginii. De exemplu, funcția Super Resolution permite creșterea rezoluției native pentru sursa video, iar funcția Smart Focus ajută la încadrarea unei zone de pe ecran asupra căreia utilizatorii vor să-și concentreze atenția.

Tehnologia Fliker-Free

 

Mai mult, BenQ și-a creat deja un renume în ceea ce privește implementarea tehnologiei Flicker-free pe monitoarele sale. Astfel, modelul EW2750ZL este conceput pentru a elimina tulburările de imagine indiferent de nivelul de luminozitate, cu scopul de a reduce oboseala ochilor.

Urmând același principiu a fost creat și modul Low Blue Light, o tehnologie proprietară BenQ, implementată cu scopul de a proteja ochii de expunerea la lumina albastră. Pe monitorul EW2750ZL se pot alege din cele patru moduri Low Blue Light presetate folosind tasta OSD: Multimedia – reducere de 30%, Web-surfing – reducere de 50%, Office – reducere de 60%, Reading – reducere de 70%.

Pe lângă conectica D-Sub, HDMI1.4 și cele MHL, monitorul BenQ integrează două difuzoare cu o putere totală de 4 W pentru a oferi utilizatorilor o calitate bună a sunetului fără necesitatea conectării neaparate a unui sistem audio dedicat.

Monitorul EW2750ZL este disponibil prin distribuitorii autorizați pentru România (Darer, ITDirect, MGT, Network One Distribution) la un preț de 1109lei. Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul, www.benq.ro/product/monitor/ew2750zl