EX3415R este combinația ideală ce reuneşte formatul 21:9, un sunet premium și un ecran curbat, oferind o experiență deosebită în SimRacing.

BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovații în domeniul soluțiilor de imagine, extinde gama MOBIUZ prin lansarea modelului EX3415R, un monitor curbat ideal pentru simulatoarele de curse. Noul monitor oferă o diagonală de 34 de inch, o curbură a ecranului de 1900R, format 21:9 și rezoluție 3440 x 1400 pixeli. Este ideal pentru SimRacing, precum și pentru jocuri FPS sau casual gaming. Sunetul bogat în detalii al sistemului audio treVolo oferă o acustică deosebită, fiind un plus pentru utilizator.

Monitor pentru SimRacing

Cu o rată de refresh ridicata de 144Hz, noul monitor elimină artefactele și efectele de blur din timpul sesiunilor de gaming. MOBIUZ EX3415R impresionează cu numeroase caracteristici de top, precum timpul de răspuns de doar 1ms, funcția Black eQualizer sau Colour Vibrance. Pentru o experienţă de joc premium, monitorul oferă şi AMD FreeSync Premium, în timp ce modul HDRi optimizează culorile și contrastul pentru o imagine mai bună.

Sunetul este asigurat şi garantat de calitatea treVolo, difuzoarele încorporate fiind capabile să ofere o experiență plăcută şi precisă în gaming. Astfel, MOBIUZ EX3415R este potrivit pentru aventuri epice, iar sistemul audio 2.1 format din două difuzoare de 2W și un subwoofer de 5W oferă cinci moduri diferite de sunet în funcție de jocul practicat.

Mai mult spaţiu de joc

MOBIUZ EX3415R vine echipat cu un buton ce activează pe ecran funcţia de split screen. Astfel,  utilizatorii pot folosi o zona a ecranului pentru extra activități, precum vizualizarea comentariile de pe Twitch, urmărirea unui video pe Youtube sau vizualizarea comentariile din timpul unui stream. Telecomanda inclusă oferă un plus de confort utilizatorilor care doresc să comute cu ușurință între diferite scenarii de imagine, să regleze sunetul sau modurile de joc.

O experiență de joc relaxantă

MOBIUZ EX3415R oferă nu doar o imagine clară în gaming ci și o experiență confortabilă la birou. Datorită reglajelor precise, monitorul se poate înălța, înclina sau roti, pentru a oferi utilizatorului o poziţie confortabilă la birou. În acelaşi timp, destinaţia sa pentru gaming în jocuri de racing îl face să fie compatibil și cu sistemele profesionale de SimRacing.

Pe lângă reglajele fizice, MOBIUZ EX3415R oferă şi funcții software avansate, una dintre acestea fiind tehnologia BenQ EyeCare. Aceasta protejează ochii și previne oboseala chiar și în timpul sesiunilor lungi de gaming. Mai mult, TÜV Rheinland a certificat monitorul drept flicker-free, Low Blue Light, aspect ce îmbunătățește semnificativ experiența vizuală pentru utilizator. Pentru a completa acest lucru, BenQ Brightness Intelligence Plus reglează automat luminozitatea ecranului în funcție de lumina ambientală.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi https://www.benq.ro