BenQ, brand global recunoscut pentru excelenţa în dezvoltarea monitoarelor pentru gaming, a anunţat în cadrul ESL Comic Con 2016 noul line-up de produse eSports, sub marca ZOWIE by BenQ.

Ediţia de anul acesta a fost una foarte importantă pentru BenQ, fiind prima participare alături de ESL (Electronic Sports League) sub noul brand de eSports, ZOWIE by BenQ.

BenQ este un partener consacrat al competitiilor ESL, participând de peste 4 ani la evenimentele organizate și oferind în tot acest timp o susținere constantă în ceea ce privește monitoarele pentru eSports. Anul acesta, în cadrul competițiilor, echipele profesionale de pe scena principală ESL și cea dedicată League of Leagend au avut la dispoziție monitoare performante din seria XL, în timp ce vizitatorii standului ZOWIE by BenQ, au avut șansa să se joace pe cele mai noi monitoare și periferice de eSports.

Ca urmare a deciziei de a investi în echipamentele ZOWIE, BenQ demonstrează încă o dată dedicarea pentru piața de eSports, oferind profesioniştilor din domeniul gaming-ului cele mai performante echipamente.

Astfel, seria de produse ZOWIE include in acest moment perifericele de gaming precum mouși, mousepads, accesorii de management al cablurilor și plăci audio.