Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, a anunțat lansarea produsului AXIS Q3819-PVE, o cameră multi-senzor de 14 MP care oferă o acoperire panoramică de 180° completă. Imaginile de înaltă calitate împreună cu detalii incredibile sunt susținute de o rată a cadrelor de până la 30 FPS. Datorită combinării impecabile a celor 4 fluxuri video, camera oferă o imagine completă pentru o vedere utilă de ansamblu.

Această cameră video multi-senzor poate fi asociată în mod inteligent cu difuzoarele de rețea oferite de Axis, utilizând tehnologia edge-to-edge. De exemplu, puteți adăuga echipamente audio care să vă permită să transmiteți avertizări sonore, descurajând în acest mod eventualele tentative de intruziune. În plus, platforma edge de analiză AXIS Object Analytics face posibilă detectarea și clasificarea persoanelor și vehiculelor, micșorând în acest fel rata alarmelor false și oferind o mult mai bună experiență de utilizare operatorilor.

Camera este echipată cu funcția Axis Edge Vault, care protejează identitarea dispozitivelor Axis și simplifică autorizarea acestora în infrastructura IP. De asemenea, produsul include un modul Trusted Platform Module (TPM) cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 2 care permite stocarea în siguranță a tuturor certificatelor și cheilor criptografice în eventualitatea unei breșe de securitate.

Caracteristicile principale includ:

  • Senzori multipli de 14 MP cu combinare perfectă a vizualizărilor;
  • Acoperire orizontală de 180° și verticală de 38°;
  • AXIS Object Analytics;
  • Funcție AXIS Edge Vault și modul TPM;
  • Motoare robotizate integrate pentru ajustarea câmpului vizual pe orizontală, verticală și rotire.

Acest produs oferă o varietate largă de opțiuni de montaj – pe suprafețe, încastrat pe tavan fals și la nivel suspendat, și, de asemenea, poate fi montat chiar spate în spate pentru o flexibilitate ridicată. În plus, în ajutorul procesului de instalare camera include motoare care permit ajustarea de la distanță atât pe verticală și orizontală, cât și rotire. Modelul va putea fi comandat din luna mai prin intermediului canalului de parteneri autorizați.