Axis Communications a lansat o cameră PTZ rentabilă care oferă o calitate a imaginilor cu o rezoluție de 4 MP și zoom optic de 30x. Camera dispune de o sensibilitate excepțională la lumină, oferind imagini de ansamblu și detalii excelente în orice condiții de luminozitate.

Camera AXIS P5676-LE PTZ include tehnologiile Forensic WDR și Lightfinder 2.0 care conferă imagini în culori saturate și detalii clare ale obiectelor în mișcare, chiar și în condiții de luminozitate scăzută sau semi-întuneric. În plus, nu este nevoie de lumini suplimentare, deoarece sistemul de iluminare cu infraroșu asigură o acoperire continuă, chiar și atunci când este întuneric deplin.

Această cameră robustă și rezistentă la vandalism, cu certificare IP66- și NEMA 4X, este echipată cu tehnologie de stabilizare electronică a imaginii (EIS) care oferă imagini clare indiferent de nivelul de vibrație. Camera poate face față la temperaturi cuprinse între -30°C și 50°C. De asemenea, datorită caracteristicilor de securitate cibernetică încorporate, aceasta protejează sistemul și previne accesul neautorizat. De exemplu, firmware-ul semnat și funcția de boot securizat garantează faptul că firmware-ul nu a fost modificat și permite instalarea doar a unui firmware autorizat.

Această cameră de înaltă performanță oferă suport pentru sistemele avansate de analiză și include aplicația AXIS Object Analytics, care îi permite să detecteze și să clasifice persoanele și vehiculele – totul în funcție de nevoile specifice. În plus, funcția „Advanced Gatekeeper” va aduce automat în prim plan obiectele detectate în zonele predefinite.

Caracteristicile principale includ:

  • Rezoluție de 4 MP cu zoom optic de 30x;
  • Tehnologie Forensic WDR, tehnologie Lightfinder 2.0 și sistem de iluminare cu infraroșu (IR);
  • Suport pentru aplicațiile avansate de analiză;
  • Caracteristici de securitate cibernetică integrate;
  • Tehnologie Zipstream cu suport pentru H.264/H.265.

Acest produs rentabil oferă suport pentru PoE și c.a./c.c. De asemenea, dispozitivul poate fi amplasat în interiorul unei camere AXIS Q6100-E folosind consola AXIS TP6901-E Adapter Bracket, pentru o vedere de ansamblu de 360° și o cunoaștere deplină a situației existente. Mai mult, suportul pentru sistemele audio bidirecționale și conectivitatea I/O face posibilă ascultarea tranzacțiilor sau incidentelor, și chiar comunicarea de avertismente persoanelor intruse.

Aflați informații despre: AXIS P5676-LE PTZ Camera