Pe fondul turismului medical care capătă amploare la nivel mondial a fost lansată, în această toamnă, platforma findmydentist.eu, disponibilă și ca aplicație mobilă. Deocamdată prevăzută pentru România și Republica Moldova, aceasta este gândită să se extindă la nivel european, printre avantajele majore numărându-se costul redus al procedurilor medicale comparativ cu alte țări de pe continent și timpul scurt de așteptare.

„Cei care au nevoie găsesc pe FindMyDentist toate informațiile necesare pentru găsirea cabinetului stomatologic potrivit, existând în plan să fie integrate și facilități precum rezervarea zborului necesar deplasării, alegerea cazării și diverse activități în contextul dat. FindMyDentist este disponibil atât ca platformă, cât și ca aplicație, fiind dezvoltată de EXE Software în totalitate, pe baza conceptului gândit de client, întregul proces durând mai bine de un an”, a declarat Robert Profeanu, Team Manager EXE Software.

Proiectul este conceput astfel încât utilizatorul să poată găsi clinica stomatologică potrivită lui, dispunând de criterii precum zonă, specializare, echipamente sau tipuri de implant, existând posibilitatea de a face, apoi, programare. Concret, user-ul selectează filtrele care îi sunt potrivite și își alege clinica stomatologică dorită din cele câteva sute disponibile, alături de tot ce mai poate avea nevoie, în cadrul deplasării respective, beneficiind și de diverse discount-uri.