Atos, unul dintre principalii furnizori internaționali de servicii IT, a primit distincția  SAP® Pinnacle Award 2015, fiind numit cel mai bun partener SAP la nivel global. Finaliștii și câștigătorii celor 22 de categorii au fost selectați în funcție de recomandările din partea SAP și părerile clienților. De asemenea, au fost luați în considerare și indicatorii de performanță din patru categorii principale: Creștere exponențială, Cloud, Platforme și Potențial de a genera valoare.

„Acest premiu este o recunoaștere a excelenței serviciilor pe care le oferim în cadrul parteneriatului cu SAP, care ne ajută să creștem valoarea clienților noștri și să contribuim la dezvoltarea afacerilor acestora. Succesul a debutat în urmă cu trei ani, prin semnarea parteneriatului global cu SAP, în care au fost incluse 35 dintre subsidiarele noastre. În această perioadă, afacerile noastre au crescut mai mult de două ori, am înregistrat o creștere spectaculoasă a cifrei de afaceri și am livrat cele mai bune servicii clienților noștri”, a declarat Frenk Verburgt, Global Head of SAP alliance management în cadrul Atos.

Acesta a adăugat: „Adoptarea platformei SAP HANA și portofoliul vast de soluții end-to-end au contribuit la succesul nostru ca partener SAP. Am fost parteneri în cadrul mai multor proiecte la nivel global, unde am contribuit la dezvoltarea și implementarea unei suite de business de ultimă generație, cu scopul de a gestiona Big Data și procesele de afaceri într-un mod rapid și eficient. Obiectivul nostru este de a ajuta în continuare clienții să se dezvolte”.

Un exemplu de livrare cu succes de către Atos a unei soluții SAP este cel al companiei TESY, cel mai mare producător bulgar de aparate de uz casnic și boilere electrice, prezent și pe piața din România.

„Prin implementarea aplicației SAP ERP, TESY a urmărit reorganizarea proceselor de business, cum ar fi planificarea producției și achizițiile, dar și creșterea calității datelor, a raportării către management și a analizelor de business. Succesul proiectului a fost asigurat de colaborarea cu consultanții Atos din Bulgaria pentru implementarea modulelor financiare, de vânzări, distribuție, control, planificarea producției, managementul materialelor și managementul depozitelor. Ca urmare, în prezent avem nevoie de mai puțin timp pentru a verifica disponibilitatea stocurilor și a răspunde solicitărilor clienților, fiind realizată integrarea proceselor de vânzări și planificare a producției, iar în plus avem la dispoziție și o platformă solidă pentru dezvoltarea unor funcționalități suplimentare”, a spus Desislava Dishleva, Finance Manager în cadrul TESY.

Atos colaborează cu SAP de peste 30 de ani, primind distincția Sustainability Partner of the Year, în 2012 și 2013, respectiv Application Co-Innovation Partner of the Year, în 2013.

„Din ce în ce mai multe companii aleg soluții SAP, iar acest lucru se datorează, în mare măsură, partenerilor noștri. Lucrăm alături de parteneri precum Atos pentru a ne ajuta clienții să se dezvolte mai simplu și mai eficient. Atos este un exemplu de leadership și atitudine pozitivă, de aceea ținem să felicităm pe toți cei implicați în obținerea binemeritatului SAP Pinnacle Award 2015”, a spus, la rândul său, Rodolpho Cardenuto, Președintele diviziei Global Partner Operations în cadrul SAP.

SAP Pinnacle Awards recompensează partenerii SAP cu realizări remarcabile, recunoscând dedicarea lor față de munca în echipă, abordarea inovatoare și capacitatea de a-și susține clienții în atingerea obiectivelor. Câștigătorii premiilor au fost anunțați oficial în cadrul evenimentului SAP Global Partner Summit, din data de 4 mai 2015, ce ține de SAPPHIRE NOW. De asemenea, Atos a participat la SAPPHIRE® NOW, conferința internațională organizată de SAP în perioada 5 – 7 mai 2015, în Orlando, Florida.