Flanco aduce, în premieră în România, noul model de tabletă ASUS MeMO Pad 8 (ME180A), cu ecran HD de 8 inci. Produsul este disponibil – în exclusivitate, pentru o perioadă de două săptămâni – atât online, cât şi în magazinele Flanco, la preţul de 1.199,99 lei.

Având în vedere specificul pieţei locale, producătorul estimează că până la sfârşitul anului vor depăşi 2.000 de unităţi vândute în România.

Cu o lăţime de numai 127 de milimetri, noul model poate fi manevrat cu uşurinţă, cu o singură mână, şi poate fi folosit în spaţiile dotate cu wi-fi din oraş sau în călătorii, pentru navigarea pe internet, jocuri, vizionarea de videoclipuri sau filme. De asemenea, datorită ramei înguste, ecranul are o suprafaţă cu 30% mai mare decât al unei tablete de 7 inci, diferenţa de 1 inci aducând un plus de confort atunci când tableta este utilizată pentru citit. Alte caracteristici ale tabletei sunt: procesorul quad-core, cameră foto de 5MP cu înregistrare video HD 720p, rezoluţia de 1280×800 pixeli şi memoria RAM de 1 GB. ASUS MeMO Pad 8 are funcție GPS și poate fi utilizat în vacanțe și excursii pentru localizarea atracțiilor turistice, a punctelor de cazare și a altor repere utile.

„Tableta ASUS MeMO Pad 8, disponibilă de astăzi în premieră la Flanco, este un produs flexibil, care răspunde nevoii tot mai multora dintre noi de adaptare la un ritm de viaţă alert – cu ea putem şi să ne luăm rapid informaţiile necesare pentru serviciu şi să ţinem legătura cu prietenii sau să ne relaxăm, în weekend”, spune Dragoş Sîrbu, Product Management Director, Flanco Retail. „Iar la Flanco avem atuuri importante care îi ajută pe cumpărători să facă cele mai bune alegeri pentru a se adapta la acest ritm dinamic: atât produsele performante pe care le includem în oferta noastră, cât şi echipa de consilieri foarte bine pregătiţi, din magazine.”

Cu o cameră foto de 5MP, plasată pe verso, şi una frontală de 1,2MP pentru comunicații video, tableta ASUS MeMO Pad 8 le permite utilizatorilor să obţină rapid imagini de o calitate bună, în vederea distribuirii online. Bateria este un alt atu important al noului model, oferind o autonomie de până la 9 ore.