Compania ASUS a  fost recunoscută pentru excelența dovedită în design, câștigând 26 de premii la iF Design Award 2023. Distincțiile acoperă mai multe secțiuni – precum Produse, Ambalaje, Comunicare, Concepte Profesionale, Interfața pentru utilizator, Experiența de utilizare și Telecomunicații – arătând dedicația ASUS pentru a transforma fiecare etapă a procesului de producție într-o experiență.

Aceste premii acoperă o mare parte din portofoliul companiei, inclusiv produse pentru gaming, pentru consumatorii finali, pentru segmentele comercial și sănătate, telefonie mobilă și soluții de rețea. Această realizare demonstrează spiritul inovator ASUS în design, precum și angajamentul de a crea experiențe incredibile pentru utilizatori.

„Suntem încântați să fim recunoscuți din nou în cadrul iF Design Award pentru excelența noastră în materie de design”, a declarat Mitch Yang, Chief Design Officer ASUS„Această realizare evidențiază munca incredibilă a echipelor noastre multi-departamentale și angajamentul lor ferm pentru design și inovație. Succesul obținut într-un număr atât de mare de secțiuni este remarcabil și ne mândrim să putem continua ca lideri în acest domeniu.”

Palmaresul companiei la iF Design Award 2023 demonstrează poziția ASUS ca lider al industriei în domeniul designului și angajamentul său față de metodologia Design Thinking, care plasează utilizatorii în centrul fiecărei decizii luate de companie. Tradiția reușitelor ASUS de-a lungul anilor atât în cadrul iF Design Award, cât și în alte competiții majore din domeniu dovedește angajamentului ferm pentru excelență și inovație în design.

Pe lângă trofeele de la iF Design Award, ASUS a fost inclusă și în acest an în top 10 iF Ranking: „Cele mai bune companii din Asia”. Clasamentul evidențiază companiile care au obținut cel mai mare număr de premii de-a lungul anilor. Este o recunoaștere a muncii asidue și a dedicării echipei ASUS să le ofere clienților săi experiențe incredibile printr-un design de excelență.

Forumul Internațional de Design iF organizează în fiecare an iF Design Award, premii renumite în întreaga lume și recunoscute ca simbol al calității produselor care excelează prin calitatea designului, gradul de inovare, funcționalitatea, ergonomia și multe altele. Anul acesta, s-a înregistrat o concurență intensă, cu aproape 11.000 de lucrări din 56 de țări, evaluate de un juriu internațional de experți independenți.