Cu ocazia evenimentului „Create the Uncreated”, ASUS a anunțat extinderea majoră a ecosistemului său de soluții destinate creatorilor de conținut – inclusiv o gamă mai cuprinzătoare de noi produse ProArt, mai multe laptopuri și PC-uri cu Windows 11 pentru utilizatorii profesioniști și creatorii de conținut, precum și o ofertă completă de notebook-uri cu ecrane OLED.

Reunind noi laptopuri, ecrane, periferice, un desktop, un proiector și o placă de bază, noua serie le permite tuturor creatorilor de conținut să se dezvolte prin fluxuri de lucru optime și inovații unice.

“În esența noastră, suntem niște inovatori care se mândresc să transpună în viață cele mai bune idei. Așadar, gama lansată astăzi aduce experiențe incredibile pentru creatori, de la niște creatori – pentru a transforma imaginația în realitate”, a declarat Samson Hu, co-CEO ASUS.

 

“Noile serii ASUS Zenbook, Vivobook și ProArt Studiobook vor inspira creatorii de conținut prin puterea și performanța lor”, a declarat Nicole Dezen, Vice-Președinte, Device Partner Sales, Microsoft Corp. “Având posibilitatea de a face upgrade la Windows 11, utilizatorii vor experimenta noi niveluri de productivitate și creativitate.”

Pentru a le oferi posibilități extinse creatorilor, ASUS continuă să pună în valoare parteneriate puternice. În calitate de partener cheie, NVIDIA® oferă GPU-urile de top NVIDIA RTX™, precum și cel mai bun suport pentru creatori cu NVIDIA Studio – inclusiv accelerări de aplicații, drivere dedicate Studio și aplicații exclusive precum NVIDIA Broadcast și Omniverse™. Toate noile laptopuri și PC-uri vor fi livrate cu Windows 11, sau vor fi eligibile pentru upgrade gratuit atunci când noul sistem de operare va fi disponibil.

Soluții cuprinzătoare ProArt

Având misiunea de a furniza soluții profesionale complete pentru creatori, ASUS ProArt pune în valoare pasiunea utilizatorilor de a da frâu liber creativității și împinge limitele posibilităților artistice. Pro reprezintă fundamentul creativității care susține diverse forme de artă, în timp ce Art se referă la creativitatea fără limite. Noile soluții ProArt sunt proiectate să elimine barierele din calea creativității prin design și performanțe incredibile, iar ecosistemul în plină dezvoltare se adresează atât creatorilor aflați mereu în mișcare, cât și celor care preferă să lucreze în spațiul lor de lucru dedicat. Noile laptopuri ProArt au fost validate de NVIDIA Studio pentru a asigura cea mai bună performanță și cea mai mare disponibilitate chiar și în cazul celor mai exigenți creatori.

Oferind o mobilitate excepțională, laptopurile ProArt Studiobook Pro 16 OLED și ProArt Studiobook 16 OLED, monitorul ProArt PA147CDV, mouse-ul ProArt MD300 și mouse pad-ul ProArt PS201 sunt concepute pentru fluxuri de lucru și stiluri de viață în mișcare. La întoarcerea în studio, desktop-ul ProArt Station PD5 și placa de bază ProArt X570-Creator WiFi oferă o putere de calcul incredibilă pentru creșterea productivității; ProArt Display OLED PA32DC, primul monitor OLED din lume cu calibrare automată, redă imagini realiste; iar ProArt Projector A1 – primul proiector din lume Calman Verified- asigură o redare a imaginilor în culori realiste. Pentru a-i ajuta pe creatori să se dezvolte și să își sporească productivitatea și eficiența, ASUS Dial și-a făcut apariția pe noile modele ProArt Studiobook și pe mouse-ul ProArt MD300, după debutul inițial la CES 2021 pe monitorul ProArt PA148CTV. ASUS Dial este o soluție exclusivă care le oferă creatorilor o modalitate intuitivă, precisă și rapidă de a face ajustări în aplicațiile creative, rămânând concentrați pe viziunea lor artistică.

Gamă extinsă de laptopuri pentru creatori

Pe lângă lansarea noilor soluții ProArt, ASUS anunță și alte laptopuri pentru creatori – modelele din seria Zenbook Pro, Vivobook Pro X și Vivobook Pro – punând la dispoziție o ofertă mai cuprinzătoare pentru a satisface nevoile unei palete mai largi de creatori și pentru a se potrivi mai multor scenarii de utilizare. Pentru creatorii extrem de mobili, laptopurile din seria Zenbook Pro Duo sunt adevărați maeștri ai multitasking-ului, în timp ce creatorii lifestyle se pot bucura de Vivobook Pro X, cele mai puternice modele pentru creativitate dezlănțuită, și Vivobook Pro pentru imagini vii și performanțe ridicate. Aceste laptopuri destinate creatorilor de conținut sunt îmbunătățite cu funcții special concepute pentru munca de creație, precum facilitatea unică ASUS Dial și software-ul exclusivist ProArt Creator Hub, fiind, de asemenea, produse validate NVIDIA Studio.

Parteneriat cu Adobe

Pentru a pune în evidență cele mai bune soluții ProArt și de creație, ASUS a oficializat în cadrul evenimentului de lansare parteneriatul cu Adobe anunțând abonamente gratuite2 de trei luni și o lună pentru pachetul Adobe Creative Cloud® pentru anumite produse ASUS. Această subscripție permite accesul la peste 20 de aplicații Adobe populare, inclusiv Photoshop®, InDesign® și Premiere Rush®, precum și furnizarea a 100 GB de stocare în cloud, acces la Adobe Fonts și alte servicii. Această colaborare a facilitat, de asemenea, integrarea perfectă a soluției ASUS Dial cu Adobe Photoshop, Lightroom Classic®, After Effects® și Premiere Pro®, permițându-le creatorilor să opereze mai eficient și mai precis în aceste aplicații avansate.