Camerele foto îmbunătățite, designul interfeței pentru operarea cu o singură mână, bateria cu autonomie mare și performanțele impresionante vor fi etalate într-un format incredibil de compact.

PUNCTE CHEIE:

  • Dimensiuni compacte. Posibilități multiple: Un telefon ultra-compact dotat cu cele mai recente tehnologii, inclusiv o baterie de capacitate mare, un ecran ultra-rapid și o cameră spectaculoasă
  • Performanțe incredibile: Motorizat de cea mai recentă platformă mobilă Snapdragon® 8+ Gen 1, pentru performanțe fluide și autonomie sporită a bateriei
  • Designul interfeței pentru utilizarea cu o singură mână: O nouă și intuitivă metodă de operare a telefonului, cu funcții ale interfeței optimizate pentru utilizarea facilă cu o singură mână


ASUS a anunțat data evenimentului virtual în cadrul căruia va dezvălui cel mai nou smartphone Zenfone 9, un telefon ultra-compact cu performanțe de top. Evenimentul va prezenta îmbunătățirile de performanță atât la nivel hardware, cât și software, alături de noi caracteristici exclusive și accesorii în premieră. Lansarea online va avea loc pe 28 iulie 2022, la ora 16:00 (ora României).

Evenimentul va prezenta numeroasele îmbunătățiri aduse de Zenfone 9, inclusiv modulele de cameră, performanța procesorului și a graficii, viteza de afișare, durata de viață a bateriei, interfața și multe altele. Zenfone 9 va dispune de cel mai recent procesor flagship Snapdragon® 8+ Gen1 Mobile Platform de la Qualcomm®, care îi va oferi capabilități de neimaginat până acum, cu o viteză a procesorului de până la 3,2 GHz. Zenfone 9 a fost, de asemenea, complet reproiectat, ceea ce îl face cel mai modern Zenfone de până acum.

Pe 28 iulie, ASUS va prezenta îmbunătățirile și reglajele inedite ale interfeței, care le vor permite utilizatorilor să se bucure de o experiență de utilizare a lui Zenfone 9 cu o singură mână, într-un mod intuitiv și flexibil. Alte îmbunătățiri software, combinate cu o gamă extinsă de accesorii opționale, îi ajută pe utilizatori să captureze amintiri oricând și oriunde. Pe lângă performanțele superioare ale lui Zenfone 9, interfața oferă modalitatea perfectă de a realiza fotografii, cu o singură mână.

Zenfone 9 va putea fi descoperit în premieră în cadrul evenimentului online ASUS, la link-ul https://asus.click/Zenfone9_pr.