Când vorbim despre dezvoltarea de software Agile, Arie van Bennekum este un nume important. Co-autorul Agile Manifesto și unul dintre cei mai experimentați traineri în metodele de lucru Agile, Arie van Bennekum își concentrează activitatea în jurul Agile Project Management și a tehnicilor de îmbunătățire a colaborării dintre echipa de dezvoltare și client. L-am intrebat pe Arie van Bennekum, cum s-a adaptat modelul Agile in cei peste 14 ani de existenta:

 “Cred că sunt multe de spus. Am început să lucrez la dezvoltarea acestui model în 1994, iar în toți acești ani după Agile Manifesto am încercat să instruiesc clienţii pentru îmbunătăţirea continuă a muncii. Diferenţa față de perioada de început, este că vezi din ce în ce mai mulţi oameni integrandu-se în sistemul Agile. Cred că astăzi, dacă eşti o organizaţie inteligentă, alegi metodele Agile care te vor ajuta să menții aceleași principii, valori și beneficii în dezvoltarea de soluții. În acest sens, vorbim din ce în ce mai mult despre ansamblarea acestor metode.”

 

Arie van Bennekum, unul dintre co-autorii Agile Manifesto, urmează să realizeze un interesant training Kanban Primer la București, pe data 12 mai a.c.

Detalii despre training sunt disponibile aici:

http://www.cegeka.com/ro/events/20150512-kanban-primer