Timp de două zile, conferința How to Web a reunit ecosistemul antreprenoriatului și inovării, la cea de-a 11a ediție de eveniment. Peste 70 de experți globali de la companii precum UiPath, Google, Bitdefender, Product Culture, Pendo.io și multe altele au urcat pe trei scene ale conferinței, pentru a dezvălui practicile prin care au adus rezultate maxime în cadrul acestor companii.

Cea de-a patra scenă a evenimentului a fost dedicată startup-urilor, care au avut ocazia să își prezinte produsele și soluțiile inovative prin programele Orange Fab Demo Day, Startup Wise Guys sau Spotlight.

Tema conferinței “It’s Time to Build” a fost nelipsită de la întregul eveniment, cu scopul de a readuce aminte participanților de rapiditatea și eficiența prin care putem construi produse, echipe sau business-uri de succes, dacă apelăm la resursele potrivite. How to Web își propune an de an să aducă toate aceste resurse împreună: conținut de calitate la nivel internațional, experți, fondatori și investitori din întreaga lume și o comunitate de oameni dispuși să schimbe viitorul.

Câștigătorul premiului de aproape jumătate de milion de euro

Spotlight, competiția dedicată startup-urilor early-stage, a avut loc în cea de-a doua zi a evenimentului, cu 23 de startup-uri din Europa duelându-se pentru premiul investiție de 465.000 de euro: Eyelet, Hyperjob, Synaptiq, Fagura, Avo Cool, GuidefAI, Braight Technologies, Directimo, INKI.TECH, Licenseware, MediNav, Getpin, Bloomcoding, Beesers, SOLO Fintech, Adapta Robotics & Engineering, Proofminder, Avokaado, InRento, Holoma, Hyperhuman, INPUT SOFT și Gorilla Link.

După sesiuni intense de prezentare pe scenă și jurizare, câștigătorul premiului de 465.000 de euro a fost startup-ul Braight Technologies din Polonia, cu o soluție avansată de tehnologie, care ajută afacerile să își înțeleagă mai bine clienții.

După o ediție de succes, organizatorii deja se pregătesc de ediția 2023 a evenimentului, lansând și prima serie de bilete, în număr limitat: https://www.howtoweb.co/

Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Google for Startups, Mastercard România, BRD – Groupe Société Générale, Underline Ventures și Orange România, cu suportul UiPath, Bitdefender, eMag Ventures, KPMG România, European Innovation Council, Tazz, Mobiversal, Fortech Investments, LAUNCHub Ventures, Endeavor, SeedBlink, Startup Wise Guys, Make IT in Oradea, Rubik Hub și Vienna Business Agency.