AppGallery este un ecosistem inteligent și inovator care permite dezvoltatorilor să creeze experiențe unice pentru consumatori.  Cu ajutorul ecosistemului HMS interconectat, utilizatorii AppGallery beneficiază de o experiență inteligentă și continuă, indiferent dacă este utilizat smartphone-ul, computerul sau tableta HUAWEI acasă sau la birou.

AppGallery a avut o creștere deosebită în ultimele 18 luni, poziționându-se ca o platformă competitivă care s-a clasat în top 3 platforme de aplicații la nivel global. Numărul de aplicații care au fost integrate în AppGallery în 2021 a fost cu 147% mai mult de la un an la altul. AppGallery are peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar, o creștere de 10% în afara Chinei în ultimele 12 luni.

Având experiența de utilizare în prim-plan, AppGallery este intuitiv și ușor de folosit, oferind aplicații populare și oferte de top, ceea ce a dus la o creștere netă a scorului de satisfacție cu peste 20% în rândul utilizatorilor în 2021.

Până în prezent, peste 5,75 milioane de dezvoltatori din întreaga lume s-au înregistrat pentru a se alătura Huawei Developer Alliance, ceea ce a condus la integrarea a peste 216.000 de aplicații cu HMS Core la nivel global.

Huawei Phone Clone

Huawei Phone Clone permite consumatorilor să-și transfere aplicațiile preferate de pe orice telefon pe dispozitivul lor HUAWEI. Cu ajutorul Phone Clone, la care se adaugă un număr tot mai mare de quick apps din AppGallery, utilizatorul se bucură de o compatibilitate perfectă a aplicațiilor dorite cu telefonul Huawei pe care îl deține.

Securitate

AppGallery asigură securitatea datelor private. Orice aplicație din surse terțe afișat în AppGallery trece printr-un proces riguros de verificare, monitorizare, certificare și reinspectare, un proces care identifică cu succes și izolează de la sursă aplicațiile periculoase care conțin viruși. AppGallery are, de asemenea, verificări zilnice de securitate, detectând eventualele nereguli de siguranță dintr-o aplicație. În plus, efectuează inspecții în ceea ce privește confidențialitatea datelor din diverse aplicații și le scanează pentru prezența unor elemente lipsă, a vulnerabilităților și/sau a unor nereguli ascunse.

Toate datele utilizatorilor europeni sunt stocate în Europa, unde regulile și reglementările impun cele mai înalte standarde de confidențialitate a datelor. Toate centrele de date locale respectă, de asemenea, politica de distribuție și implementare a serviciilor localizate. Sistemul de clasificare a aplicațiilor AppGallery este valabil la scară globală, oferind un mediu sigur și sănătos de descărcare a aplicațiilor pentru minori. De asemenea, a fost introdusă o funcție „Memento pentru părinți”, astfel încât copiii să fie liberi să folosească dispozitivele Huawei fără intruziunea unor aplicații nepotrivite sau neintenționate.

Utilizatorii pot activa “Dezactivarea reclamelor personalizate” sau resetarea identificatorului de publicitate din AppGallery pentru a reseta orice preferinte care ar putea influența reclamele afisate.

Aplicații financiare 

Utilizatorii AppGallery își pot gestiona cu ușurință finanțele, având acces la aplicații fintech de la companii de toate dimensiunile, de la bănci globale până la start-up-uri locale. Aplicațiile includ: Revolut, New Raiffeisen Smart Mobile, George Romania, YOU BRD, BT Pay, Garanti și Unicredit.

Divertisment

AppGallery acoperă toate aspectele vieții tale sociale, indiferent dacă îți place să faci cumpărături, să mănânci în oraș sau să te conectezi cu ceilalți, cu ajutorul aplicațiilor precum Tinder, Viber, Snapchat, Bolt Food, Lidl Plus, Kaufland, Carrefour, Up Mobil, MyEdenred, Tazz.

Hărțile, navigarea și aplicațiile de călătorie sunt toate la îndemână cu AppGallery. Nu te vei rătăci niciodată cu o gamă largă de aplicații, care include Petal Maps, Trip.com, Agoda și Ryanair.