A treia piață de aplicații ca mărime din lume va continua să ofere consumatorilor mai multe opțiuni și să stimuleze inovația pentru dezvoltatori și parteneri

AppGallery a câștigat premiul de „Cel mai bun magazin alternativ de aplicații al anului” la festivitatea Mobile Games 2023 (MGA), un eveniment de gală desfășurat la BAFTA la Londra. O recunoaștere prestigioasă care sărbătorește tot ce este mai bun în materie de tehnologie din industria telefoanelor mobile. Acest premiu certifică totodată angajamentul AppGallery față de utilizatori și față de dezvoltatori. Nu numai că este o cale prin care utilizatorii pot descărca cu ușurință aplicațiile și jocurile de care au nevoie, ci este un ecosistem inteligent în care dezvoltatorii pot avea parte de experiențe inovatoare în aplicații.

Încă de la lansarea sa care a avut loc în 2018, AppGallery a cunoscut o creștere neîntreruptă, poziționându-se ferm drept una dintre primele trei piețe de aplicații din lume. Deservește peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar – o creștere cu 10% în afara Chinei în ultimele 12 luni. AppGallery continuă să ofere o gamă largă de jocuri populare la nivel mondial și de aplicații locale care le face viața mai ușoară utilizatorilor.

Jaime Gonzalo, Vicepreședintele Huawei Mobile Services Europa: „În timp ce țările din toată lumea pun accent pe importanța magazinelor de aplicații alternative pentru o piață de dispozitive mobile cât mai sănătoasă, noi suntem extrem de mândri și de onorați să câștigăm acest premiu. Este o etapă esențială în recunoașterea devotamentului nostru față de partenerii de business și față de utilizatorii noștri. Creșterea și succesul AppGallery se datorează în mare măsură încrederii și sprijinului puternic pe care îl au în noi, chiar de la începuturile noastre foarte modeste. Vom continua să lucrăm cu spor pentru a fi piața de aplicații și jocuri pentru toate telefoanele care operează pe sistemul Android și sperăm ca în viitorul apropiat să oferim cea mai bună experiență de utilizator și să oferim platforma care îi ajută pe dezvoltatori să-și atingă potențialul maxim”.

Satisfacția utilizatorilor este prioritatea principală pentru AppGallery

AppGallery lucrează în mod constant la colaborări cu cele mai importante mărci și cu cei mai buni dezvoltatori de jocuri din lume. Acest lucru este pentru a ne asigura consumatorii că au parte de experiențe unice și inteligente și că au acces la cele mai căutate jocuri pentru telefon. Pentru a fi și mai atractiv pentru jucători, AppGallery desfășoară în mod regulat campanii sezoniere care oferă promoții exclusive. Acestea includ reduceri la descărcări de aplicații, reduceri la achizițiile în aplicație și chiar pachete de cadouri exclusive și bonusuri care îi ajută să rămână în top în jocurile favorite. AppGallery derulează totodată campanii anuale Game Fest pentru a îi încuraja pe utilizatori să exploreze noi moduri de a se juca pe platformă, cu o serie de beneficii exclusive.

Jucătorii vor avea posibilitatea de a alege pe AppGallery. Disponibilitatea jocurilor la cerere, susținute de oferte generoase pentru utilizatori demonstrează capacitatea platformei de a satisface diversele preferințe ale jucătorilor din regiunea europeană. În afară de jocuri, AppGallery constă în aplicații oferite din 18 categorii printre care și cele de știri, social media, finanțe, divertisment și multe altele. Așadar, toate aspectele vieții digitale ale utilizatorilor sunt astfel acoperite.

În realitate, AppGallery a înregistrat un interes crescut în rândul altor utilizatori de Android. Doar anul trecut, magazinul de aplicații a raportat o creștere notabilă a jucătorilor Android non-Huawei din acest grup. Datorită naturii inclusive a platformei, utilizatorii non-Huawei pot obține cu ușurință acces la AppGallery. În primul rând, aceștia trebuie să descarce și să instaleze AppGallery de pe site-ul web. Apoi, trebuie să instaleze HMS Core-AppGallery care este indispensabil pentru orice aplicație, iar apoi să creeze un ID Huawei utilizat pentru descărcarea aplicațiilor și a jocurilor.

Suport complet pentru dezvoltatori prin parteneriate de colaborare AppGallery

AppGallery pune la dispoziția dezvoltatorilor o gamă bogată de instrumente, capabilități și alte resurse care să permită celor peste 6 milioane de dezvoltatori înregistrați Huawei să-și dezvolte afacerea în moduri noi. Cu o integrare puternică, interconectată și cu capabilități HMS Core disponibile, precum și cu o asistență tehnică dedicată, devoltatorii pot beneficia de toate avantajele inovației.

AppGallery oferă de asemenea, un model favorabil de partajare a veniturilor și totodată resurse numeroase de marketing pentru a accelera monetizarea comercială a dezvoltatorilor globali. Potrivit Business of Apps , 79% dintre aplicațiile de jocuri folosesc IAP pentru monetizare, iar IAP reprezintă 48,2% din câștigurile din aplicațiile mobile. Acesta este motivul pentru care proporția de împărțire a veniturilor IAP oferită de Huawei pentru dezvoltatori este mai mare decât media industriei, iar dezvoltatorii au beneficii pe termen lung.

AppGallery își propune să ofere în continuare utilizatorilor o disponibilitate largă de aplicații și să nu se limiteze la baza de accesibilitate aflată în ecosisteme. Platforma rămâne deschisă, transparentă și va continua să protejeze interesele utilizatorilor și să construiască parteneriate puternice cu dezvoltatorii pentru a asigura dezvoltarea eficientă a ecosistemului.