Popularul serviciu Instagram se va adresa in sfarsit si userilor Android. Instagram este o aplicatie gratuita de sharing de fotografii, care permite userilor sa faca fotografii, sa aplice un filtru, si sa impartaseasca fotografiile pe o varietate de servicii de networking social, incluzand Facebook, Twitter, Foursquare, Tumblr, Flickr si Posterous. Aplicatia este compatibila in prezent cu orice iPhone, iPad sau iPod Touch ce foloseste sistemul de operare iOS 3.1.2 sau altul mai nou.

Instagram, amintind de aparatele de fotografiat Kodak Instamatic si Polaroid, incadreaza fotografiile intr-un chenar alb.

CNET anunta faptul ca CEO-ul Instagram, Kevin Systrom, a dezvaluit ca doi oameni lucreaza in prezent la dezvoltarea unei versiuni Android a aplicatiei. Insa nu stim in cat timp userii vor putea descarca si instala Instagram pe dispozitivele Android.

Totusi, Systrom a remarcat ca motivul pentru care Instagram a fost lansat mai intai pe iPhone a fost ca acesta era telefonul fondatorului companiei la momentul respectiv. Datorita calitatii superioare a camerei iPhone 4 si iPhone 4S, aceasta decizie — indiferent de motivul pentru care a fost luata — a fost una foarte buna si a atras o baza mare de useri Instagram.

Pentru mai multe informatii accesati: http://gadgetbox.msnbc.msn.com