Perfectionarea angajatilor este o preocupare permanenta a companiilor. In fapt, profesionalismul si specializarea angajatilor se rasfrange chiar asupra performantei unei organizatii.

In ultimii ani, tendintele educationale pun accentul pe utilizarea unor solutii care sa asigure o instruire rapida si eficienta, la costuri mai mici. Platforma AeL de instruire online ofera exact acest lucru: instruirea angajatilor intr-un timp scurt, fara sa fie scosi din productie, cu reducerea semnificativa a costurilor fata de instruirea traditionala. Mai mult, platforma AeL poate fi utilizata in sistem Software as a Service (SaaS), in Cloud, astfel ajutand la diminuarea costurilor generale si transformarea costurilor de capital in costuri operationale.

„Companiile pot opta pentru folosirea platformei AeL in sistem SaaS. Astfel, nu mai sunt necesare echipamente hardware dedicate si nu se mai achizitioneaza licente, ci se plateste doar utilizarea efectiva a sistemului. Platforma se integreaza nativ cu sistemele de baza folosite in majoritatea organizatiilor, cum ar fi managementul utilizatorilor sau email”, spune Florin Anton, Director Departament eLearning in cadrul SIVECO Romania.

Bazat pe cele mai noi principii educationale si tehnologii, AeL este un veritabil „instructor” digital, ce asigura perfectionarea, evaluarea si gestionarea instruirii angajatilor, intr-un mediu securizat.

Pentru angajati, platforma AeL inseamna a invata mai mult, intr-un timp mai scurt. Pentru companie, AeL inseamna reducerea costurilor, dat fiind ca angajatii pot invata oricand, de oriunde, accesarea cursurilor facandu-se foarte simplu, online.

Instruirea de tip eLearning conduce la castigarea unor avantaje competitive in piata, asigurand o imagine globala a nivelului de instruire a intregii echipe si a traseului profesional a fiecarui angajat.