Fă cunoștință cu cel mai recent membru al familiei moto g – moto g32 – potrivit pentru divertisment, acest device va duce filmele, emisiunile și jocurile la următorul nivel. Moto g32 se bucură de un afișaj FHD+ de 90 Hz combinat cu două difuzoare stereo Dolby Atmos®, un procesor incredibil de puternic și un sistem avansat cu cameră triplă care surprinde momentele importante.

Moto g32 îmbunătățește imaginea datorită afișajului ultra-larg FHD+ de 6,5 inci, care oferă imagini clare, cu detalii remarcabil de precise, toate acestea mulțumită rezoluției Full HD+. În plus, cu refresh rate de până la 90 Hz, te vei bucura de un ecran mai rapide și mai fluide decât pe orice alt smartphone obișnuit.

Când vine vorba de streaming, jocuri și muzică, lasă-te purtat de sunetul plin, multidimensional și simte basul îmbunătățit, acurateța și claritatea vocilor chiar și la volume ridicate.

Echipat cu un sistem triple-camera de 50 MP și un senzor puternic de 50 MP pe camera principală, moto g32 oferă fotografii impresionant de clare, indiferent de condițiile de lumină. Acest lucru este posibil mulțumită tehnologiei Quad Pixel, care asigură sensibilitate de 4 ori mai bună în condiții de lumină scăzută decât camerele cu tehnologie standard. În plus, modul ultra-res te ajută să realizezi fotografii clare în aer liber, chiar și atunci când lumina este puternică.

Camera ultrawide de 8 MP îți permite să capturezi de 4 ori mai mult decât un obiectiv standard, așa că e perfectă pentru fotografii de grup, cu familia sau cu prietenii. Senzorul de adâncime estompează automat fundalul pentru fotografiile perfecte de tip portret, iar camera macro dedicată de 2 MP te ajută să surprinzi fiecare detaliu, fără a diminua claritatea imaginii.

Pentru a ține pasul cu nevoile tale de divertisment, moto g32 este alimentat de un procesor Snapdragon® 680 octa-core care amplifică performanța dispozitivului indiferent de activitățile pe care le desfășori. Platforma mobilă este construită pentru redare multimedia, oferind jocuri optimizate, fotografii strălucitoare, streaming fluid și audio bogat în orice moment ai nevoie. Dispozitivul vine și cu încărcare TurboPower™ 30, astfel încât să îți ofere multe ore de putere în doar câteva minute.

Disponibilitate și preț

Moto g32 va fi disponibil online și în magazinele partenerilor eMAG, Altex și Flanco la prețul recomandat de 1020 lei.