Astăzi sunt disponibile noile plăci grafice AMD Radeon RX 7800 XT și Radeon RX 7700 XT destinate pasionaților de gaming. De asemenea, AMD a lansat cea mai recentă versiune a driver-ului AMD : Adrenalin Edition cu suport pentru AMD HYPR-RX și alte tehnologii de ultimă generație:
  • AMD Radeon RX 7800 XT și Radeon RX 7700 XT – Sunt construite pe arhitectura revoluționară AMD RDNA 3, noile plăci grafice dispun de acceleratoare unificate de raytracing cu AI și de tehnologia AMD Infinity Cache de a doua generație.  Acestea sunt optimizate pentru a oferi experiențe de gaming la rezoluție 1440p, cu refresh rate ridicat și performanțe superioare în raport cu concurența.
  • Driver-ul AMD: Adrenalin Edition – Cel mai recent driver grafic AMD: Adrenalin Edition aduce noi îmbunătățiri ale performanței și ale funcțiilor pentru a permite experiențe de gaming la cel mai înalt nivel, inclusiv:
    • Tehnologia AMD HYPR-RX – Simplifică și gestionează interoperarea simultană a AMD Radeon Super Resolution (RSR), AMD Radeon Anti-Lag/Radeon Anti-Lag+ și AMD Radeon Boost pentru a obține un efect de suprapunere a performanțelor.
    • AMD Radeon Anti-Lag+ – Introduce funcția Anti-Lag pentru fiecare profil de joc în parte, permițând utilizatorilor să minimizeze întârzierile în ceea ce privește input lag-ul.
AMD HYPR-RX și AMD Radeon Anti-Lag+ sunt compatibile cu AMD Radeon RX 7000 Series și procesoarele AMD Ryzen cu grafică integrată bazată pe arhitectura RDNA 3.
În plus, AMD a anunțat că Radeon RX 7800 XT și Radeon RX 7700 XT și sistemele promoționale Radeon + Ryzen cu aceste plăci grafice simt eligibile pentru pachetul Starfield Premium Edition, oferind jucătorilor acces gratuit la jocul foarte mult așteptat. Campania este în desfășurare până la 30 septembrie 2023. Informații suplimentare, inclusiv o listă completă a altor produse AMD Radeon și Ryzen eligibile, sunt disponibile aici. Pentru termenii și condițiile complete și pentru a obține codul de activare a jocului, utilizatorii pot vizita www.amdrewards.com.
Plăcile grafice AMD Radeon RX 7800 XT și 7700 XT sunt disponibile începând de astăzi, la un preț de pornire recomandat de 499 USD și, respectiv, 449 USD. Utilizatorii pot descărca cea mai recentă versiune a driver-ului AMD: Adrenalin Edition de aici.