AMD a anuntat lansarea oficială a noului program de parteneriat – AMD Partner Program, creat pentru a ajuta și în același timp premia partenerii de distribuție la nivel global. Programul are la bază trei piloni: Aspire, Motivate, Design – AMD.  AMD Partner Program asigură criterii bine stabilite și în același timp transparente prin intermediul unei clasificari pe niveluri oferind o serie de facilități ce include aspecte: financiare, de acces, marketing, de recunoaștere, tehnice, dar și beneficii materiale. Un portral îmbunătățit asigură acces la informații actualizate printr-o conexiune securizată, și conținut personalizat pentru a ajuta partenerii să își dezvolte afacerea.
Programul de parteneriat AMD recunoaște distribuitori, integratori de sistem, magazine retail si online ca fiind parteneri Elite, Premier, Provisional Premier, și Select, având la bază criterii clar stabilite in program. În calitatea de partener ce promovează la un nivel superior, companiile sunt eligibile să primească un pachet îmbunătățit de beneficii.  În funcție de statutul partenerului, cei cu indicativul Hero Builders (integratori entuziasti AMD cu rezultate fabuloase) vor primi beneficii adiționale, dar și acces prematur la anumite tehnologii AMD.

“Pe parcursul anului trecut AMD a introdus o serie de tehnologii inovatoare odată cu lansarea noii genetații de APU-uri, cu funcții HSA și a seriei de plăci grafice AMD Radeon™ R-Series. Aceste produse însă nu pot avea success fără un canal puternic și pasionat care să le distribuie în piață,” a spus Roy Taylor, Vicepreședinte Corporate, Channel Sales, AMD.

 

Sursa: AMD Romania