AMD a lansat software-ul Radeon PRO pentru Enterprise 21.Q3, oferind cu 16% mai multă performanță în comparație cu benckmark-urile de referință, totodată eficiența, fiabilitatea și productivitatea sporite în aplicații au fost păstrate.

Printre caracteristicile esențiale, regăsim:

  • Îmbunătățirea performanței de la un an la altul –  Comparativ cu driverul Radeon Enterprise 20.Q3, noul driver oferă îmbunătățiri semnificative ale performanței, inclusiv o creștere de 48% în setul de teste grafice Catia și o creștere de 12% în setul de teste grafice 3dsmax.
  • Suport suplimentar pentru AMD Remote Workstation – Alături de soluțiile grafice remote, AMD Remote Workstation funcționează pentru a transmite în siguranță puterea grafică a stațiilor de lucru pe desktop-urile sau laptop-urile de acasă, permițând utilizatorilor să fie productivi oriunde s-ar afla. Noul driver adaugă suport pentru Teradici CAS (Cloud Access Software), bazându-se pe suportul continuu pentru VMware Horizon, Citrix Virtual Apps and Desktops, Microsoft Remote Desktop și HP ZCentral Remote Boost.
  • Certificarea aplicațiilor profesionale – AMD își continuă angajamentul față de dezvoltarea driverelor profesionale certificate pentru aplicații. Certificarea oferă fiabilitate la nivel de organizație pentru aplicații, inclusiv 3dsMax, Revit, Catia, SOLIDWORKS și multe altele.
  • AMD Radeon PRO Viewport Image Boost – Compatibil cu Revit și 3ds Max, această caracteristică mărește rezoluția modelului în zona viewport pentru a oferi o fidelitate mai bună a imaginii și a permite utilizatorilor să ia decizii de proiectare mult mai eficient.

Driverul AMD Radeon PRO Enterprise 21.Q3 poate fi descărcat de aici și mai multe informații despre Radeon PRO Software pot fi găsite aici. Pentru press assets, faceți clic aici.