AMD România este încă odată alături de comunitatea locală de gameri prin participarea la cel mai important eveniment de gaming din sud-estul Europei, DreamHack București, sprijinind de această dată echipa de multi-gaming cu cele mai importante rezultate pe plan local și internațional “ neXtPlease! Gaming
Prezent pentru al doilea consecutiv la DreamHack București AMD este prezent cu cele mai noi tehnologii create special pentru pasionații de jocuri – plăci grafice AMD Radeon HD printre care și cea mai puternică placă grafică de pe planetă, AMD Radeon HD 7990, configurații cu trei monitoare AMD Eyefinity și sisteme bazate pe noile procesoare AMD APU seria A, nume de cod Richland.
În cadrul evenimentului, AMD va oferi suport pentru cea mai importantă echipă de gaming din România – neXtPlease! Gaming. Sportivii benficiază de cele mai noi echipamente AMD pentru sesiunea de training, dar și suportul nostru moral pentru a obține puncte în contul țării noastre. Le urăm mult succes pe această cale!

Vă așteptăm în standul nostru situat în cadrul evenimentului unde puteți discuta cu specialiștii AMD și echipa neXtPlease! Gaming despre produse, tehnologii, strategii de joc și multe altele.