Astăzi, AMD a anunțat portofoliul său next-gen de platforme mobile și desktop AI, procesoarele mobile AMD Ryzen™ PRO Seria 8040 și procesoarele desktop AMD Ryzen™ PRO Seria 8000, aducând experiențe excepționale de productivitate și conectivitate AI premium utilizatorilor de business.
Iată mai multe despre noile produse comerciale mobile și desktop:
Procesoarele de mobile AMD Ryzen™ PRO Seria 8040 sunt cele mai avansate și rapide procesoare x86 din lume, concepute pentru clienții enterprise care caută eficiență și performanță superioare. Cu până la 30% mai multă performanță în comparație cu concurența, integrate cu AMD Ryzen AI, grafică RDNA™ 3 și tehnologie WiFi-7, aceste procesoare redefinesc standardele de performanță on-the-go, oferind o putere fără egal pentru cele mai solicitante task-uri de business și AI.
Procesoarele desktop AMD Ryzen™ PRO Seria 8000 sunt concepute pentru a îmbunătăți productivitatea în business cu până la opt nuclee „Zen 4” și grafică integrată AMD RDNA™. Modelele selectate includ AMD Ryzen™ AI pentru eficiență maximă. În comparație cu procesoarele Intel Core i7 14700, utilizatorii pot să se aștepte la o performanță grafică de până la de 3 ori mai bună și performanță a întregului sistemu mai bună cu 47%.
Procesoarele vor fi disponibile de la partenerii OEM, inclusiv HP și Lenovo, și de la anumiți parteneri de canal în Q2, 2024.
Mai multe informații sunt disponibile aici.