Allview, brandul de smartphone-uri și tablete prezent pe piață din Europa, lansează astăzi în cadrul evenimentului Microsoft Summit România tableta de 7″ Wi7 și netbook-ul hibrid Wi10N. Ambele rulează sistemul de operare Windows 8.1 și reprezintă opțiuni competitive pentru productivitate și utilizare flexibilă.

 “Fiecare dintre cele două device-uri lansate astăzi aduce beneficii multiple consumatorilor. Wi7 este o tabletă ușor de transportat ce are integrat un procesor performant Intel® Atom™ și beneficiază de subscripție Office 365 Personal pentru un an. Prețul device-ului nu depășește cu mult costul unei licențe Office achiziționată separat.” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview

Allview Wi7 are un display de 7″ cu rezoluție 1024×600 pixeli, ce poate fi la îndemâna utilizatorilor în orice moment, fiind ușor de transportat. Procesorul Intel® Atom™ Quad Core cu frecvența de 1,33 GHz care poate ajunge până la 1,83 GHz, soluția grafică Intel HD Graphics împreună cu memoria RAM de 1 GB vor susține toate activitățile zilnice care trebuie rezolvate la birou, acasă sau în deplasare. Subscripția Office 365 Personal inclusă pentru un an de zile poate fi utilizată pe tableta Wi7, un PC și un telefon. Aceasta asigură cea mai recentă versiune a programelor Office și 1 TB de stocare online pe OneDrive. Astfel, fișierele sunt sincronizate pe toate dispozitivele, fiind ușor de accesat și partajat.

Utilă și elegantă, Wi10N are display de 10″ și este echipată cu tastatură cu doc reversibil ce permite alegerea celui mai potrivit mod de poziționare, în funcție de moment. Device-ul este potrivit pentru persoanele care doresc o soluție ultra portabilă ce îndeplinește atât rolul de tabletă cât și de netbook. Wi10N este dotată cu un procesor Intel® Atom™ Quad Core cu frecvență de până la 1,83 GHz, un procesor grafic Intel HD Graphics și memorie RAM de 1 GB. Productivitatea este întregită de tastatura cu touchpad și de posibilitatea de a atașa un mouse prin Bluetooth sau conectându-l în portul USB.

Bateria de 6000 mah și procesorul Intel Atom asigură performanță ridicată cu un consum redus de energie, oferind o autonomie de până la 5 ore în condiții de utilizare continuă și până la 6 zile în stand-by. La fel ca Wi7, tableta Wi10N are inclusă subscripția Office 365 Personal pentru 1 an de zile care, pe lângă multele beneficii pe care le oferă, asigură un spațiu de stocare online de 1 TB.

Noile produse marca Allview sunt disponibile începând de astăzi la prețurile de 379 lei pentru Wi7 și 1149 lei pentru Wi10N. Pentru mai multe detalii despre acestea, vă invităm să consultați paginile de prezentare de pe website-ul companiei, www.allview.ro