Allview lansează două dintre cele mai performante dispozitive din gama sa: smartphone-ul Dual SIM Allview P6 Stony cu display Super Amoled Plus HD de 4,65 inch și tableta Allview 3 Connect cu 3G si GPS încorporat. Smartphone-ul Dual SIM P6 Stony este echipat cu sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich și beneficiază de noua interfață grafică Berry. Telefonul este dotat cu procesorul performant Cortex A9 Dual Core, are o capacitate a memoriei flash de 4 GB, posibilitate de transfer de date prin Wi-Fi direct și cameră foto de 8 MP cu autofocus. Tableta Allview 3 Connect, cu receptor GPS încorporat, are un display capacitiv multitouch de 9,7 inch, este dotata cu un procesor Cortex A9 și oferă conexiune 3G, wireless si bluetooth.

Primul detaliu care te surprinde plăcut este mărimea display-ului, de 4,65 inch. Ecranul redă imaginile la o rezoluție de 1280×720 pixeli iar tehnologia HD Super Amoled asigură un contrast puternic, culori vii și claritate de top. P6 Stony este echipat cu procesorul Cortex A9 Dual Core care asigură experiența optimă în utilizarea aplicațiilor, o reacție rapidă la comenzi și o experiență multitasking remarcabilă. Cu o grosime de numai 8,6 mm și o greutate de 131 de grame, Stony este un smartphone extrem de elegant.

Camera foto performantă de 8MP, una dintre cele mai apreciate de pe piață, cu autofocus și led flash, realizează imagini HDR și filme HD extraordinare. Smartphone-ul este protejat de aplicația preinstalata Bitdefender Mobile Security, oferită de către liderul pieței locale de antivirus.

Smartphone-ul P6 Stony se poate conecta, într-o zonă de până la 10 metri, la un alt dispozitiv cu WiFi Direct pentru a realiza transferuri directe de date, la viteze mari, între ele.

Tableta Allview 3 Conect

Allview 3 Conect este o tabletă subțire și robustă, dedicată utilizatorilor din mediul business dar și celor care își doresc mobilitate maximă, datorita functiei 3G incorporata care permite efectuarea si receptionarea de apeluri, navigarea pe internet sau trimiterea si primirea de e-mail-uri fara a mai depinde de o conexiune WiFi. La tableta se pot conecta diverse accesorii si device-uri utilizand conexiunea bluetooth: tastatura, imprimanta, boxe sau casti. Aplicația preinstalata Office Suite Viewer ajută la deschiderea de fișiere Word, Excel, Power Point și Zip.

Tableta dispune de o cameră foto de 8MP, cu autofocus și flash led și de difuzoare stereo de calitate ce redau un sunet de clar. Camera îți oferă posibilitatea de a surprinde fotografii de mari dimensiuni, pentru care ai la dispoziție un număr mare de efecte și setări. Cu ajutorul GPS-ului incorporat, imaginea pe care le-o transmiți prietenilor poate conține și locul unde a fost surpinsă. Ecranul capacitiv multitouch de 9,7” redă filmele și imaginile la o calitate superioară.