Brandul Allview va fi prezent în magazinul Altex deschis în noul centru comercial Promenada Mall, situat în Bucureşti, pe Calea Floreasca nr. 246B. La standul Allview, ultilizatorii vor găsi, pe lângă cele mai noi modele de smartphone-uri şi tablete PC, o gamă variată de accesorii pentru device-urile lor.

“Necesităţile clienţilor noştri sunt foarte importante pentru noi, de aceea venim în întâmpinarea lor punându-le la dispoziţie o gamă de peste 100 de accesorii, pe care dorim să o diversificăm în viitor. O mare parte din accesoriile Allview vor fi disponibile de acum şi în magazinul Altex din Promenada Mall: de la huse din silicon sau folii de protecţie pentru ecran până la boxe wireless“, a declarat Alin Nişcov, directorul de vânzări al Allview.

Unul dintre cele mai interesante accesorii lansate de Allview este adaptorul wireless display Smart2View, compatibil cu cele mai noi device-uri din gamă. Prin intermediul acestuia, imaginile de pe smartphone-urile sau tabletele Allview de ultimă generaţie  pot fi vizionate pe orice televizor cu port HDMI, fie că este vorba despre jocuri, filme, videoclipuri, poze, browsing sau apeluri video in retelele de socializare. Alte accesorii Allview care s-au bucurat de succes pe piaţă sunt boxele S-Bass şi S-Tube, care au funcţie Bluetooth şi pot fi conectate la tabletă sau smartphone pentru a îmbunătăţi experienţa audio. Iar pentru cei care vor să-şi realizeze singuri designul capacelor de protecţie pentru device-ul lor, Allview oferă serviciul de personalizare capace prin transfer termic pentru unele dintre produsele sale.