Allview, brandul de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din Europa, lansează astăzi P6 Energy, un smartphone ce poate fi utilizat un timp îndelungat fără a fi încărcat, datorită bateriei mari ce o deține. Device-ul se evidențiază prin bateria de 5000 mAh, procesorul Quad Core, memoria RAM de 1 GB, display-ul IPS de 5” cu rezoluția de 1280×720 px și prin camerele foto de 8 MP și 2 MP.

Cunoaștem dorința consumatorilor de a avea telefoane nu doar inteligente, ci și cu o baterie care să dureze mai mult. Cu toții avem nevoie ca acesta să fie capabil să susțină activitățile cel puțin până la finalul zilei, de aceea astazi lansam un telefon a cărui baterie rezistă chiar mai mult de o zi”, a declarat Managerul General al companiei, Lucian Peticilă.

La acest telefon este remarcabilă bateria de 5000 mAh ce va oferi utilizatorilor o autonomie mai mare față de alte smartphone-uri. Bateria telefonului P6 Energy rezistă până la 500 de ore / 21 zile în stand by, iar în convorbire până la 24 de ore. Smartphone-ul poate deveni baterie externă pentru alte device-uri, acesta putând sa le încarce bateriile prin OTG. O altă functțe interesantă este Hot Knot, care permite transferul de fotografii și filme instant, numai prin atingerea ecranelor.

Allview P6 Energy are un display IPS de 5” cu o rezoluție de 1280×720 px ce asigură calitate și claritate fotografiilor. Cu un sistem de operare Android™ 4.4.2., KitKat® și un procesor Quad Core, ce mărește viteza de procesare, device-ul va face față oricăror situații.  Memoria RAM este de 1 GB, iar cea Flash de 8 GB, ce poate fi extinsă printr-un card microSD de până la 32GB.

Pentru imortalizarea momentelor importante, telefonul pune la dispoziția utilizatorilor două camere foto de 8 MP, respectiv 2 MP. Camera principală cu Autofocus și LED Flash înregistrează clipuri video la rezoluție Full HD și dispune de numeroase funcții utile și interesante precum smile shot, gesture shot, face detection, beauty face, eraser și HDR.

P6 Energy dispune de Wi-Fi Direct pentru transfer de date rapid și Wi-Fi Display, pentru a putea vizualiza pe televizor cu ușurință conținutul de pe smartphone. De asemenea, device-ul poate fi controlat prin gesturi. Ecranul pornește printr-o simplă dublă atingere a acestuia, prin desenarea unuia dintre cele 4 semne se accesează rapid orice aplicație, iar alarma se întrerupe prin întoarcerea telefonului cu ecranul în jos.

Smartphone-ul P6 Energy este disponibil începând de astăzi pe bază de precomandă la preţul de 849 lei. Pentru mai multe detalii, vă invităm să consultaţi pagina de prezentare a produsului de pe website-ul companiei, www.allview.ro.