Allview, cel mai important producător autohton din industria IT&C, lansează astăzi smartphone-ul P6 Life. Noul device dual SIM este dotat cu ecran capacitiv OGS, display IPS de 5 inch, procesor Quad Core de 1,3 Ghz, două camere foto, oferă conectivitate 3G şi are preinstalat softul de navigaţie Sygic.

Ecranul IPS de 5 inch oferă utilizatorilor suprafaţa ideală pentru a naviga pe internet, a purta corespondenţe pe email, a realiza notiţe şi a citi şi edita documente. Designul ergonomic, modern și slim, precum şi materialele de calitate din care este construit captează atentia din prima clipă.  Carcasa spate în culoarea cafeniu închis sidefat este placută la atingere și îi conferă device-ului un rafinament special.

Smartphone-ul dispune de un procesor Quad Core de 1,3 Ghz, 1 GB memorie RAM şi 8 GB memorie Flash. P6 Life oferă conectivitate 3G HSPA+, GPS, Bluetooth 4.0 şi wi-fi.

Camera foto principală de 8MP cu Led Flash oferă funcţii precum înregistrare video Full HD, fotografiere HDR şi fotografiere panoramică. În partea frontală a device-ului se află o cameră foto secundară de 2MP,  utilă pentru convorbiri video şi realizarea de portrete reuşite cu ajutorul funcţiei  de înfrumuseţare facială.

P6 Life este compatibil cu tehnologia Miracast, care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.

Smartphone-ul P6 Life  poate fi achiziţionat din magazinele partenere începând din luna iunie 2014 la preţul de 849 lei.

Pentru mai multe detalii legate de P6 Life, consultaţi pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producătorului, www.allview.ro.