Visual Fan S.A., compania românească listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, anunță lansarea noului Viper V10, completând gama de telefoane compatibile cu revoluționara aplicație AVI GPT. Astfel, compania susține angajamentul de a oferi tuturor utilizatorilor accesul la tehnologie și conectivitate avansată.

Noul Viper V10 prezintă un design fluid, amplificat de o culoarea electrizantă, care creează un joc vizual spectaculos ce face tranzițiile dintre elemente naturale, conferind armonie și coeziune telefonului. Efectul de oglindire adaugă intesitate și atracție vizuală, oferind un aspect vibrant și energic.

Noul smartphone este dotat cu un ecran generos IPS HD+ de 6.5 inch și sistem de operare Android™ 13, pentru o experiență de utilizare facilă și captivantă.

Prevăzut cu tehnologia NFC (Near Field Communication), noul Viper V10 aduce funcționalități suplimentare și o experiență îmbunătățită, oferind utilizatorilor posibilitatea de a efectua plăți mobile sigure, cu o simplă atingere.

Aplicația AVI GPT, asistent vocal cu AI, este concepută pentru a transforma radical experiența utilizatorilor și a le oferi suportul necesar pentru dezvoltarea personală și profesională.

Printr-o simplă descărcare din magazinul Google™ Play, clienții Allview beneficiază de un consultant virtual, gata să ofere expertiza necesară și să interconecteze informații multiple, astfel încât aceștia să devină mai creativi, mai productivi și mai eficienți.

Pentru Allview, inovarea constantă reprezintă elemente esențiale în eforturile noastre de a aduce tehnologia de ultimă generație în viața cotidiană. Lansarea noului Viper V10, unul dintre cele mai accesibile telefoane cu NFC și AVI GPT din piață, demonstrează angajamentul nostru de a aduce inteligența artificială la îndemâna utilizatorilor noștri“, a declarat Lucian Peticilă,  CEO Visual Fan.

Pentru a încuraja utilizarea aplicației AVI GPT, Allview oferă 500 de credite cadou în valoare de 50 lei, echivalente cu până la 1.000.000 de cuvinte, clienților Viper V10 care creează un cont nou în aplicație. Utilizatorii de telefoane sau tablete cu sistem de operare Android, pot descărca aplicația AVI GPT din magazinul Google™ Play și, prin crearea unui cont, primesc 20 de credite cadou, ce acoperă până la 35.000 de cuvinte.

Noul smartphone Viper V10 va fi disponibil într-o singură culoare (Blue Mirror) și poate fi comandat la prețul de 599 lei direct de pe site-ul companiei. Pentru informații complete legate de telefon, accesați www.allview.ro/viperv10.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente noutăți Allview și pentru a descoperi gama completă de produse inovatoare, puteți urmări paginile de Facebook, YouTube și Instagram ale companiei.