În urmă cu două luni Allview a demarat o campanie de teasing pentru noua seria de Smart TV-uri ePlay7100 cu mesaje vizuale menite să dezvăluie treptat noile caracteristici ale echipamentelor, fără a anunța data lansării. Din primul mesaj vizual reiese faptul că  Allview a făcut un upgrade atât pe parte de imagine, cât și pe parte de sunet și a integrat tehnologii ce vin să îmbunătățească semnificativ experiența de vizionare a utilizatorilor: Dolby Atmos și Dolby Vision. Calitatea superioară a imaginii și crearea unei experiențe audio tridimensională reprezintă caracteristici esențiale ale noilor modele din seria ePlay7100, ce vor  transforma casele utilizatorilor în centre de divertisment, oferindu-le acestora o experiență audio și vizuală de neegalat.

Din cel de-al doilea teaser reiese faptul că Allview deschide o nouă eră tehnologică pentru portofoliul său de televizoare inteligente prin integrarea pe noile modele a controlului vocal TOUCHLESS. Astfel, prin tehnologia Far Field Voice Control, noua serie Allview ePlay7100 le va aduce utilizatorilor o experiență complet nouă, superioară, mult mai confortabilă și rapidă: fără a mai atinge telecomanda, ci doar prin simpla voce, aceștia vor putea accesa și căuta conținut, porni sau opri televizorul, regla volumul, controla alte dispozitive intelegente interconectate cu TV-ul și multe altele.

Cel de-al treilea teaser, transmis astăzi, ne dezvăluie încă o noutate în portofoliul Allview, prin integrarea tehnologiei Picture Quality bazată pe AI, menită să optimizeze în mod automat imaginea, pentru a furniza o calitate maximă a acesteia. Astfel, noua serie Allview ePlay7100 le va aduce utilizatorilor o experiență de vizionare superioară, semnificativ îmbunătățită.