Allview, brandul autohton numărul 1 de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România a lansat tabletele Viva H1002 LTE și Viva H802 LTE, două terminale menite să ofere utilizatorilor mobilitate și suport pentru multitasking. Cele două tablete de 10,1″,  respectiv 8″ oferă conectivitate 4G în standardele FDD și TDD și rulează Android™ 7.0, Nougat.

”Cele două tablete sunt destinate persoanelor cu un stil de viață dinamic, ce își doresc să fie mereu conectate la noutăți, fără a face compromisuri atunci când vine vorba de mobilitate ori multitasking. Este modalitatea ideală de a îmbina nevoile profesionale cu dorința de divertisment”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Memoria RAM a celor două dispozitive este de 3GB pentru Viva H1002 LTE și 2GB pentru Viva H802 LTE. Memoria Flash de 16GB poate fi extinsă la ambele terminale prin card microSD de până la 128GB.

Datorită display-ului IPS cu o rezoluție de 1280x800px și unghiuri largi de vizualizare, tableta Viva H1002 LTE este ideală pentru prezentări profesionale sau divertisment, în timp ce Viva H802 LTE este o opțiune pentru utilizatorii care caută mobilitate și confort. Functia Split Screen le vine în ajutor utilizatorilor obișnuiti cu multitasking-ul, oferindu-le astfel posibilitatea de a lucra concomitent în două aplicații distincte.

Amândouă tabletele au camere principale de 5MP și camere frontale ce pot fi utilizate în apeluri video prin aplicații dedicate.

Pentru ambele dispozitive pot fi achiziționate separat huse flip, care au rol de protecție dar pot fi utilizate si drept stative pentru stabilitatea terminalelor.

Cele două tablete sunt disponibile pe site-ul allview.ro la prețul de 749 lei pentru Viva H802 LTE, respectiv 899 lei pentru Viva H1002 LTE. Livrările pentru cea din urmă vor începe din 9 iunie.