ADATA® Technology, lider în industria modulelor de memorie DRAM de înaltă performanță și al aplicațiilor NAND Flash, lansează astăzi noul Flash Drivre UV140 USB 3.0. Acesta dispune de un design unic și compact având un clip în formă de aripă. Interfața USB 3.0 permite utilizatorilor viteze de transfer ridicate, garantând în același timp eficiența și fiabilitatea.

Unic, compact și fiabil

UV140 este proiectat pentru a oferi utilizatorilor fiabilitate şi dispune de un clip ce permite atașarea sa la accesorile de birou. Mai mult, design-ul fără capac vine în ajutorul celor ce nu îsi doresc elemente suplimentare, oferind eficiență maximă. Materialul folosit la fabricarea carcasei, este unul rezistă la zgârieturi, lovituri ușoare și amprente, fiind ideal pentru orice mediu de lucru.                                                                                                               

USB 3.0 – Viteză și eficiență

UV140 este dotat cu un USB 3.0 ce amplifică vitezele de transfer reducând astfel timpul de așteptare. Noul Flash Drive vine disponibil în două nuanțe, albastru și roșu, și este comercializat în variante de 16GB, 32GB și 64GB. Mai mult, utilizatorii vor beneficia de o garanţie pe viaţă şi vor avea acces la o serie de aplicaţii precum UFDtoGO și OStoGO, disponibile gratuit pe site-ul ADATA.